reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

witam!!!a u nas dzisiaj burza i się ochłodziło!!!!super......
moje samopoczucie dzisiaj kiepski...zemdliło mnie od rana,że aż blee,w nocy spać nie mogę,nogi bolą!!!!!zasnąć nie mogę ...budzę się co pochwila..uuuuuu

reklama
U nas tez burza , mam nadzieje ze sie ochłodzi ... Kurczę mam nie dźwigać a podniosłam psa 10 kg bo musiałam ja wziasc zeby nie przeszkadzała gościom , chyba nic mi nie będzie ;( :p

Ojej współczuję Wam tych migren...na dzisiaj byłam na plaży z dziećmi przez trzy h w pełnym słońcu, cały ddzień potem schodzilam... Głowa bolała, zero siły, ciężkie nogi i mdłości ale zupełnie nie ciążowe.
Jutro mam usg ostatnie przed genetycznym i mam złe przeczucia...:-(piersi mnie przestały boleć...tak po prostu, może ciutke je czuję ale od tygodnia z kazdym dniem czuję różnice, do tego nie mdli mnie, senna jestem od upału ale też klasycznie jak to ja a nie dlatego że ciąża daje mi się we znaki...staram się być spokojna ale przygotowuję się na rozne scenariusze...wiem że ten ósmy tydzień to ttaki krytyczny czas dla zarodka

Charlie20 miejmy nadzieję,że nic!!!!ale uważaj na siebie...zakaz to zakaz......jesteś w takim stanie ,że możesz sobie na to pozwolić!!!!!a ciąża i tak szybko przeleci!!!!Uważaj na siebie!!

z@t ja w poprzedniej ciąży miałam identycznie..obudziłam się rano a tu cycki oklapły..przestały boleć...żadnych mdłości..nic zero jak ręką odjąć.....oczywiście wystraszyłam się i pognałam do lekarza..ale było ok!!!!więc głowa do góry ...nie możesz myśleć negatywnie i się stresować..ja wiem,że się łatwo mówi,pisze,ale stres nam nie pomoże i dzidzi też!!!będzie ok.....trzymam kciuki

z@t znam te schizy wiec trzymam mocno kciuki. Ja ze swoją jeszcze musze 1.5 tygodnia wytrzymać. Dopóki nie zobacze ze jest i ze uroslo na razie staram się nie robuc żadnych planów. .. taka smutna prawda... co prawda mam rozne objawy ale moze to tylko oszustwo duphastonu...

Idpoczywam ;) ale jakby cos miało sie stać to juz bym czuła prawda ? Piesek wazy gdzieś z 8 kg i zawsze ja nosilam na początku ciazy tez dlatego myśle ze organizm przyzwyczajony był .. Czuje sie normalnie , tak jak dziś cały dzien ..

reklama
Do góry