reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Vivienne Witaj i gratuluje :-)
Zapraszamy częściej.....ja też jeszcze bez potwierdzenia...nNiby byłam we wtorek u gina ale Ona nie wierzy w te domowe testy, dlatego...18 lipca jade na betke.....a 22 lipca mam kolejną wizytę, a 23 lipca USG ;-)

reklama
Cześć Dziewczyny!

serce bije, widziałam, fasolek maleńki jeszcze:)) wklejam foto.

Nie pisze nic wiecej bo padam, od 6 rano zrobiłam trasę Wrocław- Bydgoszcz - Wrocław, to troche za duzo. Ide sie położyć.

witam się i ja!!!Mogę się dołączyć???04.07 robiłam test..dwie piękne malinowe krechy!!!!termin na 10 marca!!! a w poniedziałek idę do gina:-)ale boję się cholernie...bo nie mam żadnych objawów:no::no:

Agaawa cudowny widok :-)

Heven Witaj......zapraszamy serdecznie:-). Gratuluję :-D
Ja oprócz porannych mdłosci (bez wymiotów) też nie mam innych objawów...chociaż teraz podczas kąpieli zauwazyłam że zaczynają mnie boleć cycuchy :sorry2:

• jpg.gif
    CAM00422.jpg (18,5 KB)
  • jpg.gif
    CAM00431.jpg (23,0 KB)

to bilety moje do marcówek

Załączniki

• CAM00422.jpg
    CAM00422.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 73
  • CAM00431.jpg
    CAM00431.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 72
Śliczne kreski :) ja przy Marysi miałam takie ładne wyraźne, teraz ledwo widać, moje forumowe grudniowki twierdzą ze przy chłopakach takie bledzizny im wychodziły, więc może dołączy do nas Adaś :p
muszę dziś umówić gina na potwierdzenie

A wieczorem mnie wzięło na mdłości, prawie zyganko, rodzina zaraz wypytala co i jak no i koniec tajemnicy ;) mam tylko nadzieję ze gin potwierdzi same dobre wieści!

viviennne, heven - witajcie :-D

Agawka - :-):-) serce moje śpiewa :-D:-D:-D:-D

Dziołchy! codziennie pobolewa mnie brzuch, rwie w pachwinach...(przy 2 ciąży też tak miałam ) ale dzisiaj rano naprawde dosyć mocno mnie ten brzuch bolał, aż się wystraszyłam... też tak macie? Dzisiaj zadzwonię do mojego gin prowadzącego...

reklama
Hej :) no to witajcie:) mam termin na 8 marca:) tak jak Z@T heheh chociaż to termin z ostatniej miesiączki ale wiem ze miałam późną owulację więc duże prawdopodobieństwo że termin ulegnie zmianie, ale to nie ważne najważneijsze że jesteśmy w ciąży!!!!:))) Widziałam już bijące serduszko na usg:) i oczywiście już się zakochałam w mojej fasolce;) To moja druga ciąża, synek skończy niedługo 3 latka;) pozdrawiam!

Do góry