reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

Vivienne Witaj i gratuluje :-)
Zapraszamy częściej.....ja też jeszcze bez potwierdzenia...nNiby byłam we wtorek u gina ale Ona nie wierzy w te domowe testy, dlatego...18 lipca jade na betke.....a 22 lipca mam kolejną wizytę, a 23 lipca USG ;-)

reklama
Cześć Dziewczyny!

serce bije, widziałam, fasolek maleńki jeszcze:)) wklejam foto.

Nie pisze nic wiecej bo padam, od 6 rano zrobiłam trasę Wrocław- Bydgoszcz - Wrocław, to troche za duzo. Ide sie położyć.

witam się i ja!!!Mogę się dołączyć???04.07 robiłam test..dwie piękne malinowe krechy!!!!termin na 10 marca!!! a w poniedziałek idę do gina:-)ale boję się cholernie...bo nie mam żadnych objawów:no::no:

Agaawa cudowny widok :-)

Heven Witaj......zapraszamy serdecznie:-). Gratuluję :-D
Ja oprócz porannych mdłosci (bez wymiotów) też nie mam innych objawów...chociaż teraz podczas kąpieli zauwazyłam że zaczynają mnie boleć cycuchy :sorry2:

• jpg.gif
    CAM00422.jpg (18,5 KB)
  • jpg.gif
    CAM00431.jpg (23,0 KB)

to bilety moje do marcówek

Załączniki

• CAM00422.jpg
    CAM00422.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 70
  • CAM00431.jpg
    CAM00431.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 68
Śliczne kreski :) ja przy Marysi miałam takie ładne wyraźne, teraz ledwo widać, moje forumowe grudniowki twierdzą ze przy chłopakach takie bledzizny im wychodziły, więc może dołączy do nas Adaś :p
muszę dziś umówić gina na potwierdzenie

A wieczorem mnie wzięło na mdłości, prawie zyganko, rodzina zaraz wypytala co i jak no i koniec tajemnicy ;) mam tylko nadzieję ze gin potwierdzi same dobre wieści!

viviennne, heven - witajcie :-D

Agawka - :-):-) serce moje śpiewa :-D:-D:-D:-D

Dziołchy! codziennie pobolewa mnie brzuch, rwie w pachwinach...(przy 2 ciąży też tak miałam ) ale dzisiaj rano naprawde dosyć mocno mnie ten brzuch bolał, aż się wystraszyłam... też tak macie? Dzisiaj zadzwonię do mojego gin prowadzącego...

reklama
Hej :) no to witajcie:) mam termin na 8 marca:) tak jak Z@T heheh chociaż to termin z ostatniej miesiączki ale wiem ze miałam późną owulację więc duże prawdopodobieństwo że termin ulegnie zmianie, ale to nie ważne najważneijsze że jesteśmy w ciąży!!!!:))) Widziałam już bijące serduszko na usg:) i oczywiście już się zakochałam w mojej fasolce;) To moja druga ciąża, synek skończy niedługo 3 latka;) pozdrawiam!

Do góry