reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

My dziś u szczepienia waga 5550
Bachuta ja bym poszła
Z@t trzymaj się dasz radę mi przy dwójce czasem ciężko szacun dla Ciebie
Kapusta Justynka a jak nie pomaga koniecznie lekarz

reklama
Bylam u lekarza dala mi znowu antybiotyk;/ tak jak mówicie to zastój ale tylko w jednym kanale/ zbiorniczku nie wiem jak to nazwać ona tak mowila...

Mama zafundowala mi elektryczny laktator bo od ręcznego juz mi się zapalenie reki robilo.. Pierwszy raz sciagalam zeszlo prawie 100ml. Gin kazala ściągać z niej do zera.. Zrobiłam tak i goraczka spadla do 36,7... No taka ulga... Czekam jeszcze na te kapustę aż się schlodzi..

Dostał pierwsza dawkę antybiotyku koło 10. Temperatura troszkę spadła, koło 38 sie utrzymuje. Młody troszkę marudzi. Ja jakoś panikuje, chcialabym by temp spadła już, zawsze sie jakoś bałam tych goraczek. I zła jestem - takie malenstwo i już antybiotyk!
Justynka, przykładaj kapustę, mi pomogła. I na mnie dużo lepiej zadziałał ibuprom niż paracetamol, bo dziala też przeciwzapalnie. I karmienie spod pachy, mi praktycznie od razu pomogło.

Ostatnia edycja:
Nie umiem karmić spod pachy my jemy z brzucha bo tak sie nauczyliśmy.. Po za tym maly wyjadl po szczepieniu do cna z lewej piersi i teraz nie mam jak go nakarmić lqktatorem dwie krople wyciągnęłam.. Muszę mu dać mm ;( z tej chorej wczesniej odciagnelam okolo 12tej jakies 90 ml. A teraz prawie 50ml... Jest lepiej..

Dzidziuś dzis miał szczepienia badrdzl sie splakal .. Teraz śpi.. Mocno krwawil z nóżki.. Ale i tak byl dzielny bo mama w tym całym zamieszaniu wylala wszystkie łzy.. Ważyliśmy sie też , nasza kruszynka waży 4700 w ubrankach.. - nie wiem czemu wazyla w ciuszkach..

Nie umiem karmić spod pachy my jemy z brzucha bo tak sie nauczyliśmy.. Po za tym maly wyjadl po szczepieniu do cna z lewej piersi i teraz nie mam jak go nakarmić lqktatorem dwie krople wyciągnęłam.. Muszę mu dać mm ;( z tej chorej wczesniej odciagnelam okolo 12tej jakies 90 ml. A teraz prawie 50ml... Jest lepiej..

Dzidziuś dzis miał szczepienia badrdzl sie splakal .. Teraz śpi.. Mocno krwawil z nóżki.. Ale i tak byl dzielny bo mama w tym całym zamieszaniu wylala wszystkie łzy.. Ważyliśmy sie też , nasza kruszynka waży 4700 w ubrankach.. - nie wiem czemu wazyla w ciuszkach..

reklama
Do góry