reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Już różne opcje przetestowałam:) nawet był śpiworek. Nie kumam. Najlepsze że były czasy kiedy spał tylko w body z długim rękawem pod cienkim kocykiem.

reklama
Rafał tez ma zimne raczki.. Ale to wcale nie świadczy o tym ze mu zimno .. Ja tez mam ciągle zimne ręce i nogi całe a zimno mi nie jest..

Przynajmniej u nas ubieranie , przykrywanie jest nie potrzebne bo jest zlany potem a ręce dalej zimne.. Taka jego uroda widocznie...

Takiego mamy Frania :)

Załączniki

• 1430987751670.jpg
    1430987751670.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 49
mój Misiek miał dziś dobra noc. pierwszy sen 6,5 godz i później prawie 3. po czym usrał sie po pachy i o 6 dzieki temu były już wielkie oczy.
ale udało sie o 6.30 ululac go jeszcze i pospał do 7.30. ale ja i tak musiałam starszego do szkoły wyprawic, wiec ta godzina dała mi tylko tyle, ze bez narzekań Michała mogłam zajać sie Filipem

My po szczepienie ciężki wieczór płakał nie dał się utulic przystawic do piersi pomogło lekarstwo przeciw bólowe i od ok 20 spał do 3 ja wstałam o 2.30 z bolacymi cycami dzis też trochę marudny

Ja najbardziej lubię jak Franek domaga się piersi żeby się przytulic i pocyckać a tu mleko leci. Wścieka się jak nie wiem:) pogoda iście angielska: upał i słońce, za chwilę czarno i leje, potem znowu upał, za chwilę wichura drzewa łamie. Nie wiadomo jak się ubierać na spacer. Dziś wyszłam i na pół minuty się pogoda zmieniła

reklama
Do góry