reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Justynka - on jest cały duży i długi po prostu. Od urodzenia już przeskoczył dwa rozmiary i nosi 62/68. Ale pomimo że miałam w końcu cesarke, Franek miał bardzo pognieconą główkę i w pierwszych kilku dniach się pięknie ukształtowała ale jeszcze z jednej strony z tyłu jest asymetryczna.

Współczuję szpitala... oby antybiotyk zadziałał szybko.

Załączniki

• 1428743541919.jpg
    1428743541919.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 47
Rurka, biedaku :-( oby szybko minelo i do domku! Moj Malutek ma dziś zły dzień, od 5 rano marudzenie z małymi drzemkami. I tylko do piersi w kółko. Ale już wolę jak chodzi o pierś niż jak nie wiadomo o co chodzi, bo taki stan też już zaliczylisny. Kiepsko znoszę jego płacz, wydaje mi sie ze coś strasznego mu sie dzieje i tak mi go żal strasznie...
a i oczka ma lzawiace i delikatnie zaropiale, któras wie co to?

Oczka to bardzo często u maluchów. Moja tez ma. Byliśmy u okulisty. Kanaliki ma drożne wiec krople mamy.

Dziewczyny nigdy nie łapcie siusiow w woreczki tylko od razu do pojemniczkow! !!!!!!! My kupiliśmy woreczki a w szpitalu się okazało ze być może nie ma infekcji ze to te woreczki tak zafalszowuja. ... zlapalismy mocz i czekamy na wyniki. Ale małą kuli mi z pół godziny żeby krew pobrać :( jak będzie trzeba jednak podać antybiotyk to w główkę się wkuja :( biedna się zryczala jak nigdy ...

Rurka - jak w ogóle łapać mocz u takiego maluszka? U chłopca to jeszcze sobie wyobrażam ale u dziewczynki to chyba bardzo trudno.

Są wyniki! ! Mocz ok morfologia ok! Czekamy na biochemię jeszcze :-)
PIER. . . . ONE WORECZKI! fisię mi tylko pokuli I taka piękna sobota w szpitalu zamiast przy grillu na świeżym powietrzu

Rurka - najważniejsze że wszystko sprawdzili i jest w porządku. Może i sobota stracona ale będziesz spać spokojnie:)

To prawda ... gdybym tego nie sprawdziła to bym się zadręczyła w domu. Jednak jak juz coś się dzieje u takich małych dzieci to lepiej reagować od razu :)

Bachuta co do oczek polecam krople Floxal od razu widać poprawę! Wcześniej miałam biodacynę i zero poprawy po niej

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry