reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Zawitkowski to mój guru. Mądrze gada;-)
Nam ortopeda mówił żeby dziecko na boku nie kłaść bo przez to krzywią się biederka. Jak najwięcej na brzuchu i plecach.
Ja jeszcze nie ćwiczę. Po połogu planuje na fitness pójść raz w tygodniu.

A na leżeniu na plecach głowa płaska :D i bądź tu mądry człowieku. Moja najwiecej na plecach. Czasami na boczku właśnie po jedzeniu.

Ja zaczynam na silownie chodzic tylko ubezpieczenie na samochód muszę ogarnąć.

Dziś caly program treningowy wykupilam do ok. 5-7dni dostanę wszystko wyliczone co i jak mam robić.

Ja mam powalone w głowie na tym punkcie. Nie wiem jak ja to zorganizuje teraz ale przed ciaza umiałam pracować po 12h a na silownie o 4 w nocy jechać i dalam rade.

Muszę w związku z tym znowu laktator uruchomić bo już od kryzysu czyli z tydzien nie ściągnąłem nic.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja spacery z małym, a plecy bola od noszenia małego. Ale tez planuje zacząć ćwiczyć. Ni dziś waga pokazywała u lekarza 63 a w ciąży ważyłam jakoś 76. Ale prawda ten brzuch jest okropny. Ja małego na brzuszku kładę aby troszkę poćwiczył główkę sobie i podciąga sie juz ładnie. Ja muszę z moim zagadać ze chce dwa razy w tyg chodzić i wtedy byłby z małym

Ja zaczynam na silownie chodzic tylko ubezpieczenie na samochód muszę ogarnąć.

Dziś caly program treningowy wykupilam do ok. 5-7dni dostanę wszystko wyliczone co i jak mam robić.

Ja mam powalone w głowie na tym punkcie. Nie wiem jak ja to zorganizuje teraz ale przed ciaza umiałam pracować po 12h a na silownie o 4 w nocy jechać i dalam rade.

Muszę w związku z tym znowu laktator uruchomić bo już od kryzysu czyli z tydzien nie ściągnąłem nic.

Baby tylko na lajcie, nie rób nic ponad siły bo się mozesz pozbyć laktacji

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Baby tylko na lajcie, nie rób nic ponad siły bo się mozesz pozbyć laktacji

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
No co ty można się pozbyć laktacji przez ćwiczenia? Dietę będę miała też pod karmienie i to że ćwiczę więc nic za mało i rygorystycznie wrecz bardziej zdrowo niz teraz jem. Zresztą ja się o kg nie boje bo 5 ponad to nie tak zle.. bardziej własnie zależy mi na ujędrnianiu.

No co ty można się pozbyć laktacji przez ćwiczenia? Dietę będę miała też pod karmienie i to że ćwiczę więc nic za mało i rygorystycznie wrecz bardziej zdrowo niz teraz jem. Zresztą ja się o kg nie boje bo 5 ponad to nie tak zle.. bardziej własnie zależy mi na ujędrnianiu.

Musiałbyś hardcorowo wyczynowo trenować, odwodnić się; mam znajome trenerki personalne, karmiące ponad rok. Dobra dieta i rozsądny wysiłek nie zaszkodzą.

reklama
Iskierka z babyono mam nawet nie uzywanr w rozmiarze m heh bo jednak zle były, pozniej z medeli kupilam tez m i byky idealne i uzywalismy na pocZatku jakos tydzień. I wyszlam z nich bez problemu.

Tez kocham slodkie tera ale w ogole to co chwile bym coś jadla[emoji1] zostalo mi jakos ponad 3kg i brzuch galareta, a wesele 3.5... Dzisiaj lazilam za sukienka a P siedzial z mlodym. Ladnie spal 3h więc zlazilam pelno sklepow.niby cos kupilam ale wypatrzylam tez cos innego i chyba tamta zwroce. Jak kupie ta druga to bedzie te na chrzciny juz na 11.06[emoji1]
Podwozie juz nie boli na szczescie ale ciekawe jak z uzyciem go bd. Dzisiaj mija 3tyg po porodzie. Jej jak ten czas zapiernicza! Bylismy wczoraj u pediatry pierwszy raz i jak tak dalej pojdzor to w pon bd juz 5kg jak nic. W niecale 3tyg przybral 1kg.

Iskierka ile dziecie przybiera ze za duzo?

A u mnie mlody duzo na bokach lezy. Chrzesnica tez lezala i nic....kij wie co robic..

Do góry