Dlatego teraz skupie się na diagnostyce o ewentualnym leczeniuTrzymam kciuki! U mnie tarczyca np hormony tsh byly prawidłowe, ale już przy badaniu antyTPO i ANTYTg wyszło hashimoto i w donoszonej ciazy przez cała ciąża przyjmowałam euthyrox.. ale to tez właśnie endokrynolog mi zlecił dalsza diagnostykę jak tsh było prawidłowe a jednak problem gdzieś był.
reklama
klaudioszek
Fanka BB :)
jaki to lekarz jeśli mogę spytać ? Też jestem ze ŚląskaWiesz co pierwszy biochem miałam w lipcu 2020, że tak powiem wpadka i wtedy stwierdziłam ,że to ten czas i chcę dziecka , drugi maj 2021 ... Przysięgam ,że już nigdy nie zrobię testu przed @ !!!! Właśnie jutro zapisuje się do ginekologa-endokrynologa ponoć najlepszego na Śląsku i się nadal dokładnie bo mój dotychczasowy zlecił cytologię , prolaktyne i tyle ... Mam przyjść po roku albo jak będę w ciąży ... Dlatego teraz idę w końcu do kogoś konkretnego bo psychika zaraz mi siadzie .... Chyba ,że wy macie jeszcze jakieś rady od siebie co przebadać przed lekarzem jeszcze ? Bo do niego poczekam ok 1,5 msc.
MartaMarkry
Trzymam kciuki, za cały dalszy procesDlatego teraz skupie się na diagnostyce o ewentualnym leczeniu

klaudioszek
Ja dziś nie testuje, zaczekam do wtorku. Póki co @ brak, objawów na @ też brak więc czekam cierpliwie do wtorku co się wydarzy 
Kamilad
No ja też już sobie powiedziałam że wystarczy. 3 razy to już nie jest przypadek i statystyka. Robię cykl przerwy, w tym czasie porobie tyle badań ile będę w stanie finansowo... Chciałabym przebadać się w kierunku trombofilii, zespołu antyfosfolipidowego i profil ANA. Dobrze byłoby też zrobić wymaz na ta clamydie i inne bakterie no ale chyba na raz nie dam radyDlatego teraz skupie się na diagnostyce o ewentualnym leczeniu
Dr.Ciepielajaki to lekarz jeśli mogę spytać ? Też jestem ze Śląska![]()
No niestety to wszystko to są ogromne koszta ;(No ja też już sobie powiedziałam że wystarczy. 3 razy to już nie jest przypadek i statystyka. Robię cykl przerwy, w tym czasie pogadam tyle na ile będę w stanie finansowo... Chciałabym przebadać się w kierunku trombofilii, zespołu antyfosfolipidowego i profil ANA. Dobrze byłoby też zrobić wymaz na ta clamydie i inne bakterie no ale chyba na raz nie dam rady
A przepraszam ... Ten który nie widzi problemu to Ciepiela a ten do którego chce iść to dr. Gaweł przyjmuje w Żorachjaki to lekarz jeśli mogę spytać ? Też jestem ze Śląska![]()
Hope99
U mnie dziś na teście biało (Pink). Ale wczoraj byłam na wizycie u innego ginekologa do którego miałam wizytę już dosyć dawno umowiona w sprawie badań które robiłam w ostatnim czasie no i pokazałam mu przy okazji te usg co miałam zrobione, testy owu jak mi wychodziły i wynik proga i powiedział, że wg niego owulacja była 11 marca a nie 10 czyli dzień przed USG a nie 2 dni...
No i teraz nie wiem kogo słuchać i nie wiem czy dziś jestem 10dpo tak jak myślałam, czy jednak 9dpo... 

reklama
Kylyyy1408
Kochana, jesteśmy z TobąHej Kochane
Niestety u mnie radość z dwóch kreseczek nie trwała długo - w czwartek dostałam @, więc tym razem biochem niestety...