reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Dziewczyny czy clearblue jest kłamczuszkiem ?
20220320_105850.jpg

reklama
Ja słyszałam, że nie jest :p i że wyłapuje bardzo niską betę. Rozumiem, że to ten z kreską nie z plusikiem?
Bo jak z kreską to jest raczej dość mocno wyraźna
Trzy razy sprawdzałam czy to napewno nie ten z plusem. To ten z kreską co niby 6 dni przed okresem wykrywa... a mialam dzis nie robić testu... w sumie to nie wiem co ze sobą zrobić teraz 😂😂 leżę...

Trzy razy sprawdzałam czy to napewno nie ten z plusem. To ten z kreską co niby 6 dni przed okresem wykrywa... a mialam dzis nie robić testu... w sumie to nie wiem co ze sobą zrobić teraz 😂😂 leżę...

No to według mnie pozytyw :) Gratulacje!
Nie wiem jak tam w Hiszpanii ze zrobieniem bety, ale ja bym jutro z rana leciała ❤️❤️❤️

i co?! I CO?! Mówiłam?! 😍
No mówiłaś 🙊🙊🙊
A masz jakiś inny? [emoji7]
No mam jeszcze ten co wczoraj robiłam z babyplan 25. Zrobie z kolejnego siku? Czy wieczorem lepiej ?
No to według mnie pozytyw :) Gratulacje!
Nie wiem jak tam w Hiszpanii ze zrobieniem bety, ale ja bym jutro z rana leciała ❤️❤️❤️
Pójdę jutro do labo przed pracą i zapytam, wydaje mi się ze mozna a jak nie to chociaż proga zeobie.

No mówiłaś 🙊🙊🙊

No mam jeszcze ten co wczoraj robiłam z babyplan 25. Zrobie z kolejnego siku? Czy wieczorem lepiej ?

Pójdę jutro do labo przed pracą i zapytam, wydaje mi się ze mozna a jak nie to chociaż proga zeobie.
jeśli się wszystko potwierdzi to proszę mnie nazywać swoim ginekologiem 😝

reklama
Ja bym zrobiła [emoji7]
Ale ja mam zawsze zapas testów więc bym szczała[emoji7]
No mówiłaś [emoji87][emoji87][emoji87]