reklama
olka11135
Fanka BB :)
Dziewczyny czy clearblue jest kłamczuszkiem ?
Zobacz załącznik 1381020
Ja słyszałam, że nie jest i że wyłapuje bardzo niską betę. Rozumiem, że to ten z kreską nie z plusikiem?
Bo jak z kreską to jest raczej dość mocno wyraźna
Bibi89
Trzy razy sprawdzałam czy to napewno nie ten z plusem. To ten z kreską co niby 6 dni przed okresem wykrywa... a mialam dzis nie robić testu... w sumie to nie wiem co ze sobą zrobić teraz leżę...Ja słyszałam, że nie jest i że wyłapuje bardzo niską betę. Rozumiem, że to ten z kreską nie z plusikiem?
Bo jak z kreską to jest raczej dość mocno wyraźna
pluto_nova
Moderator
i co?! I CO?! Mówiłam?!Dziewczyny czy clearblue jest kłamczuszkiem ?
Zobacz załącznik 1381020
Z
zaz208622
Gość
A masz jakiś inny? [emoji7]
Trzy razy sprawdzałam czy to napewno nie ten z plusem. To ten z kreską co niby 6 dni przed okresem wykrywa... a mialam dzis nie robić testu... w sumie to nie wiem co ze sobą zrobić teraz [emoji23][emoji23] leżę...
olka11135
Trzy razy sprawdzałam czy to napewno nie ten z plusem. To ten z kreską co niby 6 dni przed okresem wykrywa... a mialam dzis nie robić testu... w sumie to nie wiem co ze sobą zrobić teraz leżę...
No to według mnie pozytyw Gratulacje!
Nie wiem jak tam w Hiszpanii ze zrobieniem bety, ale ja bym jutro z rana leciała
Dziewczyny czy clearblue jest kłamczuszkiem ?
Zobacz załącznik 1381020
Bibi89
No mówiłaśi co?! I CO?! Mówiłam?!
No mam jeszcze ten co wczoraj robiłam z babyplan 25. Zrobie z kolejnego siku? Czy wieczorem lepiej ?A masz jakiś inny? [emoji7]
Pójdę jutro do labo przed pracą i zapytam, wydaje mi się ze mozna a jak nie to chociaż proga zeobie.No to według mnie pozytyw Gratulacje!
Nie wiem jak tam w Hiszpanii ze zrobieniem bety, ale ja bym jutro z rana leciała
pluto_nova
Moderator
jeśli się wszystko potwierdzi to proszę mnie nazywać swoim ginekologiemNo mówiłaś
No mam jeszcze ten co wczoraj robiłam z babyplan 25. Zrobie z kolejnego siku? Czy wieczorem lepiej ?
Pójdę jutro do labo przed pracą i zapytam, wydaje mi się ze mozna a jak nie to chociaż proga zeobie.
reklama
Z
zaz208622
Gość
Ja bym zrobiła [emoji7]
Ale ja mam zawsze zapas testów więc bym szczała[emoji7]
Ale ja mam zawsze zapas testów więc bym szczała[emoji7]
No mówiłaś [emoji87][emoji87][emoji87]
No mam jeszcze ten co wczoraj robiłam z babyplan 25. Zrobie z kolejnego siku? Czy wieczorem lepiej ?
Pójdę jutro do labo przed pracą i zapytam, wydaje mi się ze mozna a jak nie to chociaż proga zeobie.