Bibi89
Fanka BB :)
Policzyłam, zostały mi 2 i mam nadzieje ze jutro betaJa bym zrobiła [emoji7]
Ale ja mam zawsze zapas testów więc bym szczała[emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Policzyłam, zostały mi 2 i mam nadzieje ze jutro betaJa bym zrobiła [emoji7]
Ale ja mam zawsze zapas testów więc bym szczała[emoji7]
Kibicuję bardzo. Będziesz jeszcze dziś testować na tych dwóch?Policzyłam, zostały mi 2 i mam nadzieje ze jutro beta
Hej hej hej cudownieeee. GratulacjeDziewczyny czy clearblue jest kłamczuszkiem ?
Zobacz załącznik 1381020
Dziękuję! Na jeden napewno nasikamKibicuję bardzo. Będziesz jeszcze dziś testować na tych dwóch?
U mnie z jasnego zmieniło sie wczoraj na brązowe ale bardzo bardzo skąpe. Muszę sprawdzić proga koniecznie jutro...Hej hej hej cudownieeee. Gratulacje
U mnie od wczoraj tez plamienia różowe ale to na bank na okres
Całkiem ładna kreseczka. Dziś jesteś ok 13/14dpo? Albo z kimś pomyliłam.Dziewczyny czy clearblue jest kłamczuszkiem ?
Zobacz załącznik 1381020
Najprawdopodobniej 12dpo - tak wynika z temperatury i tak owu wyznaczył mi forumowy monitoringCałkiem ładna kreseczka. Dziś jesteś ok 13/14dpo? Albo z kimś pomyliłam.
Mówiłam że ta temp Ci ładnie skoczyła trzymam kciuki za betę i progaZ drugiego sikania na babyplan 25 jest cień cienia Zobacz załącznik 1381038