reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Załączniki

• 66C9125B-4427-4B53-8D3C-CCE187BAA34A.jpeg
    66C9125B-4427-4B53-8D3C-CCE187BAA34A.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 172
reklama
Przybywam i Ja! Witajcie!
Moja miesiączka ma pojawić się w niedziele. Jako, ze należę do tych niecierpliwych testuje trzeci dzień i są mega bladziochy. Dzisiejszy test pink i facelle oba wskazały blada kreskę, ale na zdjęciu tego nie widać wyraźnie. Kreska pojawiła się odrazu.. w ciągu dnia pojawia mi się ból miesiączkowy, ale bardziej w postaci dyskomfortu.. staram się o swoją trzecia ciąże (druga niestety stracona pół roku temu), mam ogromna nadzieje ze się udało, choć gdzieś z tylu głowy siedzi mi, ze pewnie nic z tego.. Z drugiej strony boje się nawet cieszyć po tej stracie.. wtedy cieszyłam się okrutnie, bo to była wyczekana ciąża, wyczekane rodzeństwo dla mojej Julki.. w momencie jak straciłam, odstawiłam tez od piersi Julkę, wiec moja gospodarka hormonalna była naprawdę niczym rollercoaster. Teraz się unormowało i był pierwszy cykl który czułam ze był owulacyjny. Pierwszy raz od dawna czułam prace jajników.. wiec nadzieja jest ogromna. Owulacja była 25 lub 26.02. Stosunek 23,24,26..
Testy kolejne czekają w kolejce.. jeśli nie nadejdzie miesiączka udam się na betę.

No chyba, ze był biochem. Ale czy to możliwe ? Paskowe facelle robione 4.02 i 5.02 i ten DOZ tez 5.02 ( mówię o poprzednim cyklu) beta z 07.02 0,1..
No to wykluczylam, ze ciąża była i mówię miałam pecha do testów 🤷‍♀️

Hejo i zycze każdej wszystkiego dobrego i samych II kreseczek na tescikach ❤️

Jestem 5 dni przed @ wczorajszy test wyszedł negatywny, nie odczuwam żadnych boli podbrzusza - bolą tylko niemiłosiernie piersi. Wczoraj wieczorem zrobiłam się strasznie gorąca sprawdziłam temp miałam 37.7 przez 2h czasu, nie brałam żadnych tabletek ani nic i przeszło samo. Dzisiaj jestem jakaś blada jak mój to stwierdził i słaba. Czekam te 5 dni jak się okres nie pojawi to wtedy zrobię tescika

reklama
Przybywam i Ja! Witajcie!
Moja miesiączka ma pojawić się w niedziele. Jako, ze należę do tych niecierpliwych testuje trzeci dzień i są mega bladziochy. Dzisiejszy test pink i facelle oba wskazały blada kreskę, ale na zdjęciu tego nie widać wyraźnie. Kreska pojawiła się odrazu.. w ciągu dnia pojawia mi się ból miesiączkowy, ale bardziej w postaci dyskomfortu.. staram się o swoją trzecia ciąże (druga niestety stracona pół roku temu), mam ogromna nadzieje ze się udało, choć gdzieś z tylu głowy siedzi mi, ze pewnie nic z tego.. Z drugiej strony boje się nawet cieszyć po tej stracie.. wtedy cieszyłam się okrutnie, bo to była wyczekana ciąża, wyczekane rodzeństwo dla mojej Julki.. w momencie jak straciłam, odstawiłam tez od piersi Julkę, wiec moja gospodarka hormonalna była naprawdę niczym rollercoaster. Teraz się unormowało i był pierwszy cykl który czułam ze był owulacyjny. Pierwszy raz od dawna czułam prace jajników.. wiec nadzieja jest ogromna. Owulacja była 25 lub 26.02. Stosunek 23,24,26..
Testy kolejne czekają w kolejce.. jeśli nie nadejdzie miesiączka udam się na betę.
My się znamy, ale witam witam ❤️🤣