reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
No chyba, ze był biochem. Ale czy to możliwe ? Paskowe facelle robione 4.02 i 5.02 i ten DOZ tez 5.02 ( mówię o poprzednim cyklu) beta z 07.02 0,1..
No to wykluczylam, ze ciąża była i mówię miałam pecha do testów 🤷‍♀️
no u mnie to napewno nie, skoro beta ujemna to ujemna jakby chociaż z 5 ta beta była.

Kurczę ja to już nie wiem jakie testy kupować. Jsk Was czytam to mam taki mętlik 🙈
U mnie np PINK zawsze pokazywał biel wizira, jak ciazy nie było.. A wiem, właśnie z forum ze u niektórych pokazuja się fałszywe dodatnie.. chyba trzeba porostu kupować kilka różnych i testować..
To samo z facelle dopiero teraz wyszła mi na nim kreska, wcześniej nigdy nawet cienia cienia..

reklama
Dziewczyny odebralam progesteron. 3.53 ng/ml czy dobrze rozumiem że równie dobrze mogę być w ciąży jak i nie? Przypomnę że zostało 5 dni do @

Załączniki

• 20220308_135939.jpg
    20220308_135939.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 101