reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
No chyba, ze był biochem. Ale czy to możliwe ? Paskowe facelle robione 4.02 i 5.02 i ten DOZ tez 5.02 ( mówię o poprzednim cyklu) beta z 07.02 0,1..
No to wykluczylam, ze ciąża była i mówię miałam pecha do testów 🤷‍♀️
no u mnie to napewno nie, skoro beta ujemna to ujemna jakby chociaż z 5 ta beta była.

Kurczę ja to już nie wiem jakie testy kupować. Jsk Was czytam to mam taki mętlik 🙈
U mnie np PINK zawsze pokazywał biel wizira, jak ciazy nie było.. A wiem, właśnie z forum ze u niektórych pokazuja się fałszywe dodatnie.. chyba trzeba porostu kupować kilka różnych i testować..
To samo z facelle dopiero teraz wyszła mi na nim kreska, wcześniej nigdy nawet cienia cienia..

reklama
Dziewczyny odebralam progesteron. 3.53 ng/ml czy dobrze rozumiem że równie dobrze mogę być w ciąży jak i nie? Przypomnę że zostało 5 dni do @

Załączniki

• 20220308_135939.jpg
    20220308_135939.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 100