Już zamówione. Przetestuję. Dziękujęja z polecenia dziewczyn kupiłam easy@home i idą do mnie. Podobno dobrze się wybarwiają i nie dają fałszu. Zobaczymy w tym cyklu
reklama
Kamilad
Fanka BB :)
Wydaje mi się że ten prog jest za niski na ciążę... Powinien być min 10, a najlepiej powyżej 20 ... Więc wygląda jakby spadał już na @Dziewczyny odebralam progesteron. 3.53 ng/ml czy dobrze rozumiem że równie dobrze mogę być w ciąży jak i nie? Przypomnę że zostało 5 dni do @
Z
zaz208622
Gość
Taki progesteron raczej wyklucza prawidłową ciążę. Wygląda jakby już spadł na okres. Ewentualnie jeśli rzeczywistoście masz 5 dni do miesiączki Czyli jesteś jakieś 8 dni po domniemanej owulacji to raczej jej wcale nie było
Dziewczyny odebralam progesteron. 3.53 ng/ml czy dobrze rozumiem że równie dobrze mogę być w ciąży jak i nie? Przypomnę że zostało 5 dni do @
B
B206
Gość
Ja mogę ale 8 dni po ovitrelle zaspokoi Cię?Dobra, która tam przy dniu kobiet mi da dwie kreski?
Z
zaz208622
Gość
Ja 6 dni po ovitrelle też dysponuje pozytywnym testem [emoji23]
Ja mogę ale 8 dni po ovitrelle [emoji1787] zaspokoi Cię? [emoji16]
MartaMarkry
Ja dysponuje! I okropnym Kluciem jajnika!
L
Ladycarooo
Gość
Ja mogę ale 8 dni po ovitrelle zaspokoi Cię?
No jak nie macie innych to możecie dać te xDJa 6 dni po ovitrelle też dysponuje pozytywnym testem [emoji23]
Kylyyy1408
Ja mogę ale 8 dni po ovitrelle zaspokoi Cię?
Ja 6 dni po ovitrelle też dysponuje pozytywnym testem [emoji23]
Ej ej ej ! No ja tak lubię oglądać pozytywy dajcie się pocieszyćJa dysponuje! I okropnym Kluciem jajnika!
Z
zaz208622
Gość
Dziś już marny, ale jeszcze wczoraj był elegancki[emoji23]
Ej ej ej ! No ja tak lubię oglądać pozytywy dajcie się pocieszyć
reklama
B
B206
Gość
@Zazuu będziesz miała piękniejsze krechy skoro dopiero 6 dnj może Ty wrzućEj ej ej ! No ja tak lubię oglądać pozytywy dajcie się pocieszyć