Natkaa.kropka
Zaangażowana w BB
Ja żadnych objawów nie mam tylko pieka i bolą piersi nawet brzuch mnie nie bolał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
on nie jest zalany czasem ?Czy tutaj coś widać? Test z popołudnia.
Tez mi się tak wydaje, że zalanyon nie jest zalany czasem ?
Zgodnie z instrukcja 3 kropelki. Nie pierwszy raz robie test jutro i tak ide na beteon nie jest zalany czasem ?
U mnie podobnie zazwyczaj jedyna zapowiedź okresu to dwa dni plamien a ból dopiero na początku okresu a tu 5 dni przed planowym okresem... I takie wrażliwe (nie bola tylko wrażliwe na bodźce) sutki że... Tylko mam ochotę na sex mimo że normalnie w tym okresie libido mam trochę mniejsze mam jedynie nadzieję że faza lutealna mi się nie skróciła że takie dziwactwaNo właśnie u mnie jest podobnie. Jak już brzuch zaboli to się w ciągu doby zaczyna. No cóż... Pozostaje nam czekać na rozwój sytuacji.
@MartaMarkry Trzymam kciuki
Bardzo mi przykroDziewczyny, u mnie niestety nie wyszło. Jest mi przykro, ale nie poddaje się. Teraz coprawda, szansa dopiero w maju, ale wierze, ze drugie dziecko jeszcze będę mieć.
Trzymam za was kciuki, trzymajcie się!
Bardzo mi przykroDziewczyny, u mnie niestety nie wyszło. Jest mi przykro, ale nie poddaje się. Teraz coprawda, szansa dopiero w maju, ale wierze, ze drugie dziecko jeszcze będę mieć.
Trzymam za was kciuki, trzymajcie się!