reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Dziewczyny, u mnie niestety nie wyszło. Jest mi przykro, ale nie poddaje się. Teraz coprawda, szansa dopiero w maju, ale wierze, ze drugie dziecko jeszcze będę mieć.
Trzymam za was kciuki, trzymajcie się! ❤️
Oj nie, byłam pewna, ze ta beta jednak coś znaczyła :( ale głowa do góry tak jak mówisz w maju się uda, na pewno Juleczka doczeka się rodzeństwa ♥️

U mnie podobnie zazwyczaj jedyna zapowiedź okresu to dwa dni plamien a ból dopiero na początku okresu a tu 5 dni przed planowym okresem... I takie wrażliwe (nie bola tylko wrażliwe na bodźce) sutki że... Tylko mam ochotę na sex mimo że normalnie w tym okresie libido mam trochę mniejsze 🤣 mam jedynie nadzieję że faza lutealna mi się nie skróciła że takie dziwactwa
U mnie wlasnie cycki totalnie nic aż w szoku jestem. Chyba, ze owulacja się tak przesunęła ( choć pik był wyraźny 🤷‍♀️) i dopiero zaczną bolec 🤷‍♀️. Tylko ten brzuch niepokoi. No nic staram się wyluzować teraz i do soboty o tym nie myśleć. Wlasnie wracamy ze spaceru na kolacje i film, trochę myśli odciągnąć :)

U mnie wlasnie cycki totalnie nic aż w szoku jestem. Chyba, ze owulacja się tak przesunęła ( choć pik był wyraźny 🤷‍♀️) i dopiero zaczną bolec 🤷‍♀️. Tylko ten brzuch niepokoi. No nic staram się wyluzować teraz i do soboty o tym nie myśleć. Wlasnie wracamy ze spaceru na kolacje i film, trochę myśli odciągnąć :)
Ja miałam ovitrelle podane choć wyjątkowo nie spr czy zadziałało bo już mi stało się obojętne czy pęknal czy zrobiła się torbiel 🤣

nie teraz, to następnym razem. Julka kończy w maju dwa latka, a nóż może się uda i będę mieć prezent na dzień matki, i rodzeństwo w drodze dla corki :) trzymam kciuki za Was!
I tego się trzymaj kochana 😘 Trzymam kciuki i jestem z Tobą całym serduszkiem ❤️

@aneta85aneta Coś dziwnie wygląda ten test. Ciężko cokolwiek stwierdzić. Czekamy zatem na wyniki bety i trzymamy kciuki oczywiście 😘

reklama
Dziewczyny a myślicie, że głowa ma serio taki wpływ na zachodzenie w ciaze? Wszyscy mi mówią odpuść to się uda, ale ja nie bardzo wiem jak odpuscic…
Biochemiczna wyszła po urlopie, wiec teoretycznie może faktycznie coś w tym jest, że trzeba wyluzowac