Kylyyy1408
Fanka BB :)
Według mnie do powtórzenia bo zalany chyba trochęCzy tutaj coś widać? Test z popołudnia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według mnie do powtórzenia bo zalany chyba trochęCzy tutaj coś widać? Test z popołudnia.
Oj nie, byłam pewna, ze ta beta jednak coś znaczyła ale głowa do góry tak jak mówisz w maju się uda, na pewno Juleczka doczeka się rodzeństwaDziewczyny, u mnie niestety nie wyszło. Jest mi przykro, ale nie poddaje się. Teraz coprawda, szansa dopiero w maju, ale wierze, ze drugie dziecko jeszcze będę mieć.
Trzymam za was kciuki, trzymajcie się!
biegnij po drugi testCzy tutaj coś widać? Test z popołudnia.
U mnie wlasnie cycki totalnie nic aż w szoku jestem. Chyba, ze owulacja się tak przesunęła ( choć pik był wyraźny ) i dopiero zaczną bolec . Tylko ten brzuch niepokoi. No nic staram się wyluzować teraz i do soboty o tym nie myśleć. Wlasnie wracamy ze spaceru na kolacje i film, trochę myśli odciągnąćU mnie podobnie zazwyczaj jedyna zapowiedź okresu to dwa dni plamien a ból dopiero na początku okresu a tu 5 dni przed planowym okresem... I takie wrażliwe (nie bola tylko wrażliwe na bodźce) sutki że... Tylko mam ochotę na sex mimo że normalnie w tym okresie libido mam trochę mniejsze mam jedynie nadzieję że faza lutealna mi się nie skróciła że takie dziwactwa
Ja sie staram nie myśleć, jedna ciążę straciłam. To mój pierwszy cykl starań więc jutro zrobię Betę i jak będzie pozytywna poczekam z 2-3 tygodni.biegnij po drugi test
Ja miałam ovitrelle podane choć wyjątkowo nie spr czy zadziałało bo już mi stało się obojętne czy pęknal czy zrobiła się torbielU mnie wlasnie cycki totalnie nic aż w szoku jestem. Chyba, ze owulacja się tak przesunęła ( choć pik był wyraźny ) i dopiero zaczną bolec . Tylko ten brzuch niepokoi. No nic staram się wyluzować teraz i do soboty o tym nie myśleć. Wlasnie wracamy ze spaceru na kolacje i film, trochę myśli odciągnąć
To jedziemy na tym samym wózkuJa sie staram nie myśleć, jedna ciążę straciłam. To mój pierwszy cykl starań więc jutro zrobię Betę i jak będzie pozytywna poczekam z 2-3 tygodni.
I tego się trzymaj kochana Trzymam kciuki i jestem z Tobą całym serduszkiemnie teraz, to następnym razem. Julka kończy w maju dwa latka, a nóż może się uda i będę mieć prezent na dzień matki, i rodzeństwo w drodze dla corki trzymam kciuki za Was!