reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Hej dziewczyny, ja dzisiaj 7 dni przed okresem, mam plamienie w kolorze kawy z mlekiem Wiec przypuszczam ze to plamienie implantacyjne. Jestem 8 dpo wiec, cykle mam zawsze 28 dni wiec mam nadzieje ze się uda w tym cyklu😊 ale dzisiaj podczas gdy plamienie się zaczynało bolały mnie mega jajniki na zmianę i kręgosłup w dole. Myślicie ze to normalne ?

reklama
A mnie już dziś brzuch zaczyna pobolewac jak na okres... Jakoś jajnik ciagnie... Chyba nie doczekam testowania 🤣

Hej dziewczyny, ja dzisiaj 7 dni przed okresem, mam plamienie w kolorze kawy z mlekiem Wiec przypuszczam ze to plamienie implantacyjne. Jestem 8 dpo wiec, cykle mam zawsze 28 dni wiec mam nadzieje ze się uda w tym cyklu😊 ale dzisiaj podczas gdy plamienie się zaczynało bolały mnie mega jajniki na zmianę i kręgosłup w dole. Myślicie ze to normalne ?
Bądź dobrej myśli, a objawy wydają się jak najbardziej normalne :)

reklama