MartaMarkry
Fanka BB :)
Bruss labo potrafi wrzucać o 19 nawet wyniki..Nie raz tak jest, zwłaszcza jak się człowiek denerwuje najbardziej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bruss labo potrafi wrzucać o 19 nawet wyniki..Nie raz tak jest, zwłaszcza jak się człowiek denerwuje najbardziej
Ja kiedyś wyniki bety z diagnostyki miałam ok. 22:30Bruss labo potrafi wrzucać o 19 nawet wyniki..
What masakra.. ja szczerze, chyba czuje ze poprostu przyjdzie okres i marzec nie będzie mójJa kiedyś wyniki bety z diagnostyki miałam ok. 22:30
Noooo, a najlepsze jest to, że robiłam z samego ranaWhat masakra.. ja szczerze, chyba czuje ze poprostu przyjdzie okres i marzec nie będzie mój
A jak twoje dolegliwości/ objawy ? Bo mnie cały czas boli brzuch i biegam do toalety sprawdzać czy to już okres ale nic. I tak od niedzieli/poniedziałku. Martwię się tylko, czemu tak długo nigdy tak nie miałamWhat masakra.. ja szczerze, chyba czuje ze poprostu przyjdzie okres i marzec nie będzie mój
Organizm bywa nieprzewidywalny. Mnie 8 marca pobolewało podbrzusze jak na @ i cały czas nic...A jak twoje dolegliwości/ objawy ? Bo mnie cały czas boli brzuch i biegam do toalety sprawdzać czy to już okres ale nic. I tak od niedzieli/poniedziałku. Martwię się tylko, czemu tak długo nigdy tak nie miałam
A normalnie jak masz ? Bo ja co miesiąc nie mam objawów miesiączki prócz tydzień przed boli piersi i dzień wcześniej bólu podbrzusza. A teraz piersi nie bolą wgl a brzuch od niedzieli. Zawsze jak boli mnie tak brzuch to kilka godzin max dzień później zaczyna się okres. A teraz totalnie odwrotnie skołowana jestemOrganizm bywa nieprzewidywalny. Mnie 8 marca pobolewało podbrzusze jak na @ i cały czas nic...
No właśnie u mnie jest podobnie. Jak już brzuch zaboli to się w ciągu doby zaczyna. No cóż... Pozostaje nam czekać na rozwój sytuacji.A normalnie jak masz ? Bo ja co miesiąc nie mam objawów miesiączki prócz tydzień przed boli piersi i dzień wcześniej bólu podbrzusza. A teraz piersi nie bolą wgl a brzuch od niedzieli. Zawsze jak boli mnie tak brzuch to kilka godzin max dzień później zaczyna się okres. A teraz totalnie odwrotnie skołowana jestem
Trzymam kciuki bardzo za Ciebie ja mam okres na sobotę i zatestuje wtedy, a Ty kiedy chcesz powtórzyć test ?No właśnie u mnie jest podobnie. Jak już brzuch zaboli to się w ciągu doby zaczyna. No cóż... Pozostaje nam czekać na rozwój sytuacji.
@MartaMarkry Trzymam kciuki
Jutro przyjdzie nowa partia testów i będę pewnie codziennie testować dopóki @ nie przyjdzie.Trzymam kciuki bardzo za Ciebie ja mam okres na sobotę i zatestuje wtedy, a Ty kiedy chcesz powtórzyć test ?