reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
What 😂 masakra.. ja szczerze, chyba czuje ze poprostu przyjdzie okres i marzec nie będzie mój :(
A jak twoje dolegliwości/ objawy ? Bo mnie cały czas boli brzuch i biegam do toalety sprawdzać czy to już okres ale nic. I tak od niedzieli/poniedziałku. Martwię się tylko, czemu tak długo :( nigdy tak nie miałam

A jak twoje dolegliwości/ objawy ? Bo mnie cały czas boli brzuch i biegam do toalety sprawdzać czy to już okres ale nic. I tak od niedzieli/poniedziałku. Martwię się tylko, czemu tak długo :( nigdy tak nie miałam
Organizm bywa nieprzewidywalny. Mnie 8 marca pobolewało podbrzusze jak na @ i cały czas nic...

Organizm bywa nieprzewidywalny. Mnie 8 marca pobolewało podbrzusze jak na @ i cały czas nic...
A normalnie jak masz ? Bo ja co miesiąc nie mam objawów miesiączki prócz tydzień przed boli piersi i dzień wcześniej bólu podbrzusza. A teraz piersi nie bolą wgl a brzuch od niedzieli. Zawsze jak boli mnie tak brzuch to kilka godzin max dzień później zaczyna się okres. A teraz totalnie odwrotnie 🤯 skołowana jestem

A normalnie jak masz ? Bo ja co miesiąc nie mam objawów miesiączki prócz tydzień przed boli piersi i dzień wcześniej bólu podbrzusza. A teraz piersi nie bolą wgl a brzuch od niedzieli. Zawsze jak boli mnie tak brzuch to kilka godzin max dzień później zaczyna się okres. A teraz totalnie odwrotnie 🤯 skołowana jestem
No właśnie u mnie jest podobnie. Jak już brzuch zaboli to się w ciągu doby zaczyna. No cóż... Pozostaje nam czekać na rozwój sytuacji.
@MartaMarkry Trzymam kciuki 😘

reklama