reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Dziewczyny a myślicie, że głowa ma serio taki wpływ na zachodzenie w ciaze? Wszyscy mi mówią odpuść to się uda, ale ja nie bardzo wiem jak odpuscic…
Biochemiczna wyszła po urlopie, wiec teoretycznie może faktycznie coś w tym jest, że trzeba wyluzowac

3 razy byłam mega napalona na ciąże i w nią zaszłam. Głowa nie pomoże jak mam się problemy związane z niepłodnością. Czy jak złamię rękę i przestanę o tym myśleć, to się sama ładnie, odpowiednio zrośnie? :p

reklama
Nie ma. Znaczy głowę warto mieć żeby na deszczu do szyi nie napadało. Poza tym nie ma to znaczenia
Dziewczyny a myślicie, że głowa ma serio taki wpływ na zachodzenie w ciaze? Wszyscy mi mówią odpuść to się uda, ale ja nie bardzo wiem jak odpuscic…
Biochemiczna wyszła po urlopie, wiec teoretycznie może faktycznie coś w tym jest, że trzeba wyluzowac

I tego się trzymaj kochana 😘 Trzymam kciuki i jestem z Tobą całym serduszkiem ❤️

@aneta85aneta Coś dziwnie wygląda ten test. Ciężko cokolwiek stwierdzić. Czekamy zatem na wyniki bety i trzymamy kciuki oczywiście 😘
Na żywo wygląda lepiej 😅 w poprzedniej ciąży też miałam cień cienia i w tym teście mam wrażenie że coś przebija. Ja nigdy nie mam opóźnień cyklu, ale to pierwsze starania i może coś faktycznie z tego będzie. Jutro Beta, około południa powinien być wynik 😀

U mnie dziś 12dc i właśnie test owu wyszedł mi pozytywny czyli owulacja będzie trochę wcześniej. 😊 Organizm zrobił mi prezent na urodziny. 😅 co prawda wolałabym na ciążowym te dwie kreski ale owulacyjny też może być. 😅
Oooo wszystkiego najlepszego! 🥳

reklama