reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Wiadomo, ze na tym się nie żałuje ale No wlasnie 50zl to jednak naprawdę sporo. Fakt No powyżej 5 już by potwierdziło ciąże na bank, a później i tak byś musiała sprawdzić ponownie 🤷‍♀️ I tak źle i tak nie dobrze 🤷‍♀️ Jak nie wiesz, ze nie wytrzymasz to idz jutro 😘
Sama nie wiem :(

Jeśli jutro wyszła by już odpowiednio dodatnia, to bym już tylko w domu testy robiła i jakby okres nie przyszedł to bym poszła w odpowiednim czasie do ginekologa. Jeszcze z tym się przespie

Mam już jedno dziecko. Julka lat 2. ale wydatki były tylko przy wyprawce 😅 przy drugim ta wyprawka jest w zasadzie gotowa, ale tak masz racje :D

2 latek nie je i nie potrzebuje ciuchów? ;)
Nie mówiąc o późniejszym etapie - ale może tylko ja mam takiego dziwnego nastolatka, któremu trzeba kupić książki, przybory, telefon itd ;)

Sama nie wiem :(

Jeśli jutro wyszła by już odpowiednio dodatnia, to bym już tylko w domu testy robiła i jakby okres nie przyszedł to bym poszła w odpowiednim czasie do ginekologa. Jeszcze z tym się przespie
Kilka testów w sumie wyjdzie podobnie jak zrobienie ponownie bety, ale oczywiście jak uważasz :) tak czy siak daj znać :)

2 latek nie je i nie potrzebuje ciuchów? ;)
Nie mówiąc o późniejszym etapie - ale może tylko ja mam takiego dziwnego nastolatka, któremu trzeba kupić książki, przybory, telefon itd ;)
Je to samo co my, wiec nie odczuwam tego akurat w kontekście żywnościowym. A ubrania, kupuje dwa razy w roku na wyprzedażach zawsze na sezon do przodu.

Ale właśnie, ten okres nastoletni czy nawet przedszkolaka to się dopiero zacznie :)

Ale testy sobie leżą i czekają. Betę chce raz powtórzyć, bo skoro zrobiłam pierwsza to zrobię tez druga, zwłaszcza ze stanęłam na takiej granicy… a testy tak czy siak leżą sobie w szafce na później
Czyli testów masz zapas, kupować jie musisz ;) no to już decyzja należy do Ciebie. Rob tak żebyś się nie stresowała, bo to na pewno nie pomóż, jeśli wiesz, ze bedziesz siedzieć jak na szpilkach jutro i się bardzo denerwować ( każdy by się martwił jasne, ale wiadomo jeden mniej drugi bardziej) to idz jutro ;)

Czyli testów masz zapas, kupować jie musisz ;) no to już decyzja należy do Ciebie. Rob tak żebyś się nie stresowała, bo to na pewno nie pomóż, jeśli wiesz, ze bedziesz siedzieć jak na szpilkach jutro i się bardzo denerwować ( każdy by się martwił jasne, ale wiadomo jeden mniej drugi bardziej) to idz jutro ;)
Wszędzie czytam, ze miarodajne jest powtórzyć po 48h wiec pójdę w piątek, bo jutro będę tylko się zastanawiać czy to prawidłowy przyrost.. zachowam zdrowy rozsądek.😕

reklama