reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Wiadomo, ze na tym się nie żałuje ale No wlasnie 50zl to jednak naprawdę sporo. Fakt No powyżej 5 już by potwierdziło ciąże na bank, a później i tak byś musiała sprawdzić ponownie 🤷‍♀️ I tak źle i tak nie dobrze 🤷‍♀️ Jak nie wiesz, ze nie wytrzymasz to idz jutro 😘
Sama nie wiem :(

Jeśli jutro wyszła by już odpowiednio dodatnia, to bym już tylko w domu testy robiła i jakby okres nie przyszedł to bym poszła w odpowiednim czasie do ginekologa. Jeszcze z tym się przespie

Mam już jedno dziecko. Julka lat 2. ale wydatki były tylko przy wyprawce 😅 przy drugim ta wyprawka jest w zasadzie gotowa, ale tak masz racje :D

2 latek nie je i nie potrzebuje ciuchów? ;)
Nie mówiąc o późniejszym etapie - ale może tylko ja mam takiego dziwnego nastolatka, któremu trzeba kupić książki, przybory, telefon itd ;)

Sama nie wiem :(

Jeśli jutro wyszła by już odpowiednio dodatnia, to bym już tylko w domu testy robiła i jakby okres nie przyszedł to bym poszła w odpowiednim czasie do ginekologa. Jeszcze z tym się przespie
Kilka testów w sumie wyjdzie podobnie jak zrobienie ponownie bety, ale oczywiście jak uważasz :) tak czy siak daj znać :)

2 latek nie je i nie potrzebuje ciuchów? ;)
Nie mówiąc o późniejszym etapie - ale może tylko ja mam takiego dziwnego nastolatka, któremu trzeba kupić książki, przybory, telefon itd ;)
Je to samo co my, wiec nie odczuwam tego akurat w kontekście żywnościowym. A ubrania, kupuje dwa razy w roku na wyprzedażach zawsze na sezon do przodu.

Ale właśnie, ten okres nastoletni czy nawet przedszkolaka to się dopiero zacznie :)

Ale testy sobie leżą i czekają. Betę chce raz powtórzyć, bo skoro zrobiłam pierwsza to zrobię tez druga, zwłaszcza ze stanęłam na takiej granicy… a testy tak czy siak leżą sobie w szafce na później
Czyli testów masz zapas, kupować jie musisz ;) no to już decyzja należy do Ciebie. Rob tak żebyś się nie stresowała, bo to na pewno nie pomóż, jeśli wiesz, ze bedziesz siedzieć jak na szpilkach jutro i się bardzo denerwować ( każdy by się martwił jasne, ale wiadomo jeden mniej drugi bardziej) to idz jutro ;)

Czyli testów masz zapas, kupować jie musisz ;) no to już decyzja należy do Ciebie. Rob tak żebyś się nie stresowała, bo to na pewno nie pomóż, jeśli wiesz, ze bedziesz siedzieć jak na szpilkach jutro i się bardzo denerwować ( każdy by się martwił jasne, ale wiadomo jeden mniej drugi bardziej) to idz jutro ;)
Wszędzie czytam, ze miarodajne jest powtórzyć po 48h wiec pójdę w piątek, bo jutro będę tylko się zastanawiać czy to prawidłowy przyrost.. zachowam zdrowy rozsądek.😕

reklama