Karola270984
Fanka BB :)
eeeee nooo gratkiCo myślicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
eeeee nooo gratkiCo myślicie?
Jest kreseczka słabiutka ale widzę, jeśli o czasie to uważam za pozytywCo myślicie?
No o czasie, dziwne ze po południu robiłam i drugiej nie widziałam. A ten robiłam przed chwilaJest kreseczka słabiutka ale widzę, jeśli o czasie to uważam za pozytyw
Ale teraz tak patrzę na poprzednie wpisy i czy Ok 15 nie miałaś negatywu ?Co myślicie?
Wlasnie zdążyłam dodać wpis o tym ja Cię kręce, ale jest jak najbardziej a jakie to testy ten i ten z popołudnia ?No o czasie, dziwne ze po południu robiłam i drugiej nie widziałam. A ten robiłam przed chwila
No właśnie miałam i to na teście o czułości 10 a ten jest o czułości 25Ale teraz tak patrzę na poprzednie wpisy i czy Ok 15 nie miałaś negatywu ?
ten co miałam po południu to z rossmana a ten co zrobiłam teraz to z apteki (nawet nazwy nie ma)Wlasnie zdążyłam dodać wpis o tym ja Cię kręce, ale jest jak najbardziej a jakie to testy ten i ten z popołudnia ?
Ja już nie ogarniam tych testów serio wychodzi na to, ze te super czule wcale takie super nie są. Rob jutro rano z porannego moczu, ale myśle, ze pozytyw serioNo właśnie miałam i to na teście o czułości 10 a ten jest o czułości 25
a jakiej firmy był tamtenNo właśnie miałam i to na teście o czułości 10 a ten jest o czułości 25
No normalnie zdziwko miałam mega.. mówię a sprawdzę bo mój kupił a tu bach widoczna druga będę powtarzaćJa już nie ogarniam tych testów serio wychodzi na to, ze te super czule wcale takie super nie są. Rob jutro rano z porannego moczu, ale myśle, ze pozytyw serio