reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Przekonajcie mnie, ze powinnam iść w piątek na betę, a nie jutro. Mózg mi już paruje i ciagle myśle, żeby iść już jutro.. przecież niewytrzymam do piątku.. 🤯
Jeśli będziesz się czuła spokojniej widząc przyrost po prostu to idź jutro (pamiętaj że nie musi być 66% po prostu ma być więcej :) chociaż w praktyce w tych pierwszych dniach beta przyrasta szybciej i zazwyczaj i badając codzień ten przyrost zobaczysz)

reklama
Jeśli będziesz się czuła spokojniej widząc przyrost po prostu to idź jutro (pamiętaj że nie musi być 66% po prostu ma być więcej :) chociaż w praktyce w tych pierwszych dniach beta przyrasta szybciej i zazwyczaj i badając codzień ten przyrost zobaczysz)
I uważam, ze to dobra decyzja, tak jak pisałam wcześniej ✊
Jutrzejszy dzień zweryfikuje czy rano wytrzymam czy nie.
Na szczescie pracuje do 16, wracam o 17 i zaraz koniec dnia, wiec w ciągu dnia na szczescie mam czym zająć głowę.. 😅

powiem tak mam dni ze mnie ścina z nóg zmęczenie a tak ogolnie jakbym w ciąży nie była. Zero mdłości, cycki bolą jak na okres. Miałam iść w pt do ginekologa ale służbę mi zmienili wiec nie dam rady . Mam nadzieje ze w pon się uda
Mam koleżankę aktualnie w 20tc i tak jej służy, ze ona czuje się w niektóre dni lepiej niż przed ciąża 🤣 takie to farta maja, ale oby Ci tylko takie objawy zostały a nic nie doszło ♥️

powiem tak mam dni ze mnie ścina z nóg zmęczenie a tak ogolnie jakbym w ciąży nie była. Zero mdłości, cycki bolą jak na okres. Miałam iść w pt do ginekologa ale służbę mi zmienili wiec nie dam rady . Mam nadzieje ze w pon się uda
Ja tak miałam w pierwszej ciazy. właśnie jedynie piersi mnie bolały i spałam tyle w ciągu dnia co nigdy. Mdłości nigdy nie dopadły i tego tez Tobie życzę! Odezwij się koniecznie po lekarzu! 🥰

reklama
Co myślicie?

Załączniki

• IMG_9970.jpg
    IMG_9970.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 179