reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Przekonajcie mnie, ze powinnam iść w piątek na betę, a nie jutro. Mózg mi już paruje i ciagle myśle, żeby iść już jutro.. przecież niewytrzymam do piątku.. 🤯

Przekonajcie mnie, ze powinnam iść w piątek na betę, a nie jutro. Mózg mi już paruje i ciagle myśle, żeby iść już jutro.. przecież niewytrzymam do piątku.. 🤯
Kochana, pamiętaj, ze powinno sprawdzać się betę co 48h, możesz iść jutro ale jak przyrost będzie mniejszy, to i tak znowu się zdenerwujesz, ze coś mało 🤷‍♀️ Takie moje zdanie, chociaż sama pewnie tez bym wytrzymać nie mogła :/

A to jakas roznica? Ja bym pewnie szla jutro nie wytrzymałabym 2 dni 🤷🏽‍♀️ i potem w sobotę jak będzie trzeba
Wszędzie piszą o conajmniej 66% przyroście po 48h.. ale jeśli poszłabym jutro to powinna już być ponad 5 napewno jeśli szła by ku gorze.. z drugiej strony to badanie kosztuje tyle😅

reklama
Wszędzie piszą o conajmniej 66% przyroście po 48h.. ale jeśli poszłabym jutro to powinna już być ponad 5 napewno jeśli szła by ku gorze.. z drugiej strony to badanie kosztuje tyle😅
Wiadomo, ze na tym się nie żałuje ale No wlasnie 50zl to jednak naprawdę sporo. Fakt No powyżej 5 już by potwierdziło ciąże na bank, a później i tak byś musiała sprawdzić ponownie 🤷‍♀️ I tak źle i tak nie dobrze 🤷‍♀️ Jak nie wiesz, ze nie wytrzymasz to idz jutro 😘