reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Przekonajcie mnie, ze powinnam iść w piątek na betę, a nie jutro. Mózg mi już paruje i ciagle myśle, żeby iść już jutro.. przecież niewytrzymam do piątku.. 🤯

Przekonajcie mnie, ze powinnam iść w piątek na betę, a nie jutro. Mózg mi już paruje i ciagle myśle, żeby iść już jutro.. przecież niewytrzymam do piątku.. 🤯
Kochana, pamiętaj, ze powinno sprawdzać się betę co 48h, możesz iść jutro ale jak przyrost będzie mniejszy, to i tak znowu się zdenerwujesz, ze coś mało 🤷‍♀️ Takie moje zdanie, chociaż sama pewnie tez bym wytrzymać nie mogła :/

A to jakas roznica? Ja bym pewnie szla jutro nie wytrzymałabym 2 dni 🤷🏽‍♀️ i potem w sobotę jak będzie trzeba
Wszędzie piszą o conajmniej 66% przyroście po 48h.. ale jeśli poszłabym jutro to powinna już być ponad 5 napewno jeśli szła by ku gorze.. z drugiej strony to badanie kosztuje tyle😅

reklama
Wszędzie piszą o conajmniej 66% przyroście po 48h.. ale jeśli poszłabym jutro to powinna już być ponad 5 napewno jeśli szła by ku gorze.. z drugiej strony to badanie kosztuje tyle😅
Wiadomo, ze na tym się nie żałuje ale No wlasnie 50zl to jednak naprawdę sporo. Fakt No powyżej 5 już by potwierdziło ciąże na bank, a później i tak byś musiała sprawdzić ponownie 🤷‍♀️ I tak źle i tak nie dobrze 🤷‍♀️ Jak nie wiesz, ze nie wytrzymasz to idz jutro 😘