reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Ja się przejdę na betę jutro bo do @ 4 dni a nic się nie dzieje aby ona miała przyjść. Test wykonany dosłownie 15 min temu - negatywny

reklama
Zbadaj za dwa dni.
To nie jest beta kobiety która w ciąży nie jest więc coś jest na rzeczy - robiłaś od razu betę bez pozytywnego testu tak?
Hmm jestem zdania, ze albo dopiero cos się zaczęło dziac i te bole są związane z zagnieżdżeniem. Ale wtedy te cienie na testach o których mowilas, to musialbyc cienie fabrycznej kreski, albo ( odpukac ! :( ) coś jednak nie tak i beta spada. Moim zdaniem do powtórzenia w piątek
Te blade, to albo fabryczna albo moje urojenia.. bo na zdjęciu to nie dało się chwycić.. takiego bolu jajnika jak wczoraj to nie miałam naprawdę długo. Raczej nigdy mnie jajniki nie bola i jak ktoś mówił o takim bolu to nie wiedziałam co to jest. Pójdę w piątek powtórzę. TerZ tylko spokój może mnie uratować :(
Jeżeli wczoraj się zagnieździło to beta możliwa, ale nie wiem.. trzymajcie kciuki :(

Dzisiaj już chodzę co chwile patrzeć czy to okres czy nie.. ale znowu ja przed okresem to mam ból w udach(jestem dziwnym ewenementem😅).. czekamy..

Te blade, to albo fabryczna albo moje urojenia.. bo na zdjęciu to nie dało się chwycić.. takiego bolu jajnika jak wczoraj to nie miałam naprawdę długo. Raczej nigdy mnie jajniki nie bola i jak ktoś mówił o takim bolu to nie wiedziałam co to jest. Pójdę w piątek powtórzę. TerZ tylko spokój może mnie uratować :(
Jeżeli wczoraj się zagnieździło to beta możliwa, ale nie wiem.. trzymajcie kciuki :(

Dzisiaj już chodzę co chwile patrzeć czy to okres czy nie.. ale znowu ja przed okresem to mam ból w udach(jestem dziwnym ewenementem😅).. czekamy..
Trzymamy kciuki 😊✊

Tego kiedy się zagniezdzi w sumie nie wiemy nigdy dokładnie - ja miałam w pierwszej ciąży okropne bóle jajników przy becie rzędu dwa z hakiem, na drugi dzień już 6. Leżałam w wannie z bólu…

Ja przy pierwszej ciazy miałam tylko bóle miesiączkowe, ale wtedy testowałam tydzień po terminie 😅😅
Tego kiedy się zagniezdzi w sumie nie wiemy nigdy dokładnie - ja miałam w pierwszej ciąży okropne bóle jajników przy becie rzędu dwa z hakiem, na drugi dzień już 6. Leżałam w wannie z bólu…

reklama