kasiaa91
Fanka BB :)
Robię dokładnie tak samoJuż mnie palec boli od odświeżania strony
Ostatnio doplacalam za wynik w 2h nawet bo nie mogłam się doczekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robię dokładnie tak samoJuż mnie palec boli od odświeżania strony
Hahah o mami! Ja dzisiaj za betę zapłaciłam 50 zl!! Weź jeszcze dopłać ostatnio jak robiłam to milam przed 14 wyniki..Robię dokładnie tak samo
Ostatnio doplacalam za wynik w 2h nawet bo nie mogłam się doczekać
Jezu ile ? Ja miesiąc temu płaciłam 36 i myślałam, ze to dużo.Hahah o mami! Ja dzisiaj za betę zapłaciłam 50 zl!! Weź jeszcze dopłać ostatnio jak robiłam to milam przed 14 wyniki..
Ja bym spr jutro pewnie (bo dłużej bym nie wytrzymała) albo coś dopiero się rozwija albo coś poszło nie tak... Z niczego ten poziom nie wynikaMam wynik.. beta 4,32… chyba nic z tego
Chyba, ze wczorajsze kłucie to było dopiero zagnieżdżenie?
Zbadaj za dwa dni.Mam wynik.. beta 4,32… chyba nic z tego
Jeny.. to się nazywa życie na krawędzi.. teraz będę tylko myśleć czy ten ból jak na okres dzisiaj to jednak ma coś wspólnego z tym dobrym.. czy nie..Ja bym spr jutro pewnie (bo dłużej bym nie wytrzymała) albo coś dopiero się rozwija albo coś poszło nie tak... Z niczego ten poziom nie wynika
Hmm jestem zdania, ze albo dopiero cos się zaczęło dziac i te bole są związane z zagnieżdżeniem. Ale wtedy te cienie na testach o których mowilas, to musialbyc cienie fabrycznej kreski, albo ( odpukac ! ) coś jednak nie tak i beta spada. Moim zdaniem do powtórzenia w piątekMam wynik.. beta 4,32… chyba nic z tego