reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Ja przy takiej temperaturze już bym leżała trzęsąc się w łóżku, serio 😳 ale ja po prostu mam niska z reguły
Ja przy 37 się trzęsę :)
Mam raz 35,5 raz poniżej, czasami szaleje i jest około 36. Nie wzrasta w drugiej połowie cyklu, nie wzrosła nawet w ciąży przy wysokim progesteronie.
Przebadana jestem wzdłuż i wszerz, taka uroda 🤷‍♀️

Ja przy 37 się trzęsę :)
Mam raz 35,5 raz poniżej, czasami szaleje i jest około 36. Nie wzrasta w drugiej połowie cyklu, nie wzrosła nawet w ciąży przy wysokim progesteronie.
Przebadana jestem wzdłuż i wszerz, taka uroda 🤷‍♀️
Bo dokładnie taka uroda, u mnie maksymalnie 36,5 może skoczyć. Jak już przekroczę 37 to wiem, ze grypa czy inne cholerstwo :/

Bo dokładnie taka uroda, u mnie maksymalnie 36,5 może skoczyć. Jak już przekroczę 37 to wiem, ze grypa czy inne cholerstwo :/
ja się właśnie dobrze czuje, tylko mam podwyższona temperaturę ani kaszlu ani kataru. Nawet mnie nic nie boli na „chorobę”. Moja temp przeważnie jest 36.6 to taka norma. Dlatego wiem ze coś się dzieje, ale nie wiem jeszcze co 😅

reklama