Bibi89
Fanka BB :)
WzajemnieNo rozumiem to może rzeczywiście akurat tak się złożyło w tym cyklu tak czy siak życzę powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WzajemnieNo rozumiem to może rzeczywiście akurat tak się złożyło w tym cyklu tak czy siak życzę powodzenia
Może akurat nie na okres trzymamy dalej kciuki i czekam z niecierpliwością na wynikJa poszłam na betę.. ale brzucho mnie tak bolec ze czuje ze nic z tego
Ja tez czekam. Już sprawdzałam wynik po wyjściu z laboMoże akurat nie na okres trzymamy dalej kciuki i czekam z niecierpliwością na wynik
Hejooo mi do @ zostały 4 dni [emoji85] tak jak zawsze brzuch bolał tak teraz nic a nic jedynie piersi bolą. Temperaturę mam ciagle podwyższona 37.5/ 37.7. Chciałam testować jutro ale myśle żeby jeszcze poczekać. Marta czekam na wyniki trzymam kciukasy [emoji3590]
odrazu jak się obudzę, jeszcze w lozku. Ale temperatura utrzymuje mi się cały dzień.Jak Ty mierzysz te temperature?
odrazu jak się obudzę, jeszcze w lozku. Ale temperatura utrzymuje mi się cały dzień.
Ja jak zajdę w ciąże to nie wiem co będzie z moimi cyckami, na codzień nosze miseczkę E wiec no, bez ciąży są ehe PEŁNEJakbym miała tak analizować swoje objawy to mnie nie tyle piersi bolały co stały się pełniejsze - nie specjalnie większe, ale tak jakbym miała sztuczne cycki. Nie powiem szkoda mi tego. Teraz znowu smutne uszy jamnika
Ja przy takiej temperaturze już bym leżała trzęsąc się w łóżku, serio ale ja po prostu mam niska z regułyAle to masz strasznie duże wahanie jeśli raz masz 37,7 a raz 37,5. Mierzysz w ustach? Pochwie?