reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Jeśli jutro powtórzyłabym progesteron to coś to da? Czy może przesunęła się owulacja? Czy jej nie było? Czy już nie kabinowac i czekać na @?

Moim zdaniem nie da bo progesteron jest różny w ciągu dnia i zrobisz - wyjdzie wyższy, napalisz się, a to nic nie będzie znaczyć. Ja bym poczekała do dnia planowej miesiączki i z jeden, dwa dni później gdyby nie przyszła zrobiła betę

A co do stosunków - dlatego lekarze przy staraniach polecają seks co 2-3 dni przez cały cykl bo zawsze może się coś przesunąć

A Ty na coś chorujesz? Cos leczysz? Bo ta pierwsza połowa cyklu wygląda dziwnie z tak wysokimi temp jak w drugiej połowie... Bo gdyby nie te krzaki na początku można by powiedzieć że temp po owu ładnie wzrosła ;) u mnie ten cykl jest taki porypany ze względu na covida, wcześniej miałam ładna różnice w temp między 1 a 2 połowa cyklu
Ten skok który nastąpił 25-26 luty to był pierwszy dzień brania metforminy. Właśnie na to też zwróciła uwagę @Lea2022 ❤ zaczelam brać metfromine potem na weekend ostawilam plus alko plus gorące kąpiele całymi dniami i to mogło wpłynąć na pomiary a ze to moj pierwszy cykl mierzenia to ciężko mi porownac.

reklama
Ten skok który nastąpił 25-26 luty to był pierwszy dzień brania metforminy. Właśnie na to też zwróciła uwagę @Lea2022 ❤ zaczelam brać metfromine potem na weekend ostawilam plus alko plus gorące kąpiele całymi dniami i to mogło wpłynąć na pomiary a ze to moj pierwszy cykl mierzenia to ciężko mi porownac.
No rozumiem :) to może rzeczywiście akurat tak się złożyło w tym cyklu :) tak czy siak życzę powodzenia 😘