kasiaa91
Fanka BB :)
mój koszmar. Ostatnio mi się śniło, że byłam w ciąży z trojaczkami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój koszmar. Ostatnio mi się śniło, że byłam w ciąży z trojaczkami
Ja bym czekała do daty miesiączki już na spokojnie , nie ma sensu się ciagle kłućJeśli jutro powtórzyłabym progesteron to coś to da? Czy może przesunęła się owulacja? Czy jej nie było? Czy już nie kabinowac i czekać na @?
Ja jutro rano mam w planach walnąć test, choć do @ będą 3-4 dni .
Hej hej ! I jak tam laski ? Proszę mi tu dawać piękne krechyA czujesz coś po sobie, ze a może może ? Dawaj znać! Rano łączymy się na rezultaty!
U mnie też lekki wzrost nastąpił ale nijak ma się to do piku który na testach miałam 4 marca ...Hej, @Bibi89 jak tam Twój wykres? U mnie jeżeli była owu 6 marca to strasznie słabo to wygląda jeszcze nie miałam takiego cyklu... Niby coś wzrosło ale bardzo wolno i mało ;/
Póki co czekamy dalej do niedzieliHej hej ! I jak tam laski ? Proszę mi tu dawać piękne krechy
O tak umiesz wytrzymać ? mialo być testowane dziś ja bym znów obsiurała ale byłam twarda wczoraj przechodząc koło Rossmana i nie kupiłamPóki co czekamy dalej do niedzieli
Tzn. dziś zrobiłam i biało, więc już czekam do niedzieli żeby się nie stresowaćO tak umiesz wytrzymać ? mialo być testowane dziś ja bym znów obsiurała ale byłam twarda wczoraj przechodząc koło Rossmana i nie kupiłam
A Ty na coś chorujesz? Cos leczysz? Bo ta pierwsza połowa cyklu wygląda dziwnie z tak wysokimi temp jak w drugiej połowie... Bo gdyby nie te krzaki na początku można by powiedzieć że temp po owu ładnie wzrosła u mnie ten cykl jest taki porypany ze względu na covida, wcześniej miałam ładna różnice w temp między 1 a 2 połowa cykluU mnie też lekki wzrost nastąpił ale nijak ma się to do piku który na testach miałam 4 marca ...
Zobacz załącznik 1377366