reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Dziewczyny domniemana owu (śluz, bóle jajnika, aplikacje) była 11 dni temu
Czy jak test wyszedł biały (znaczy ja na nim coś tam ciemniejszego w miejscu kreski wide ale ja widzę coś na każdym teście) to już nic z tego czy robić jeszcze za 2/3dni?miesiaczka mniej więcej 1.04 ale u mnie z nią bywa różnie. Czasami jest po 28 dniach czasami po 33 dniach (mam pcos) więc sama nie wiem

reklama
pytanie czy to coś różowego czy kreska testowa :) sam śluz nie jest dowodowem tez na to ze owulka nie mogła się przesunąć

Nie wiem czy coś widac
Na żywo jest różowa
20220328_080542.jpg

Głowa do góry! Każda z nas jest inna! Każda z nas ma inna historie! Każda z nas ma inny organizm, ale to ze im się już udało, nie znaczy ze ty nie będziesz następna! Jeszcze wszystko przed Tobą. Wiem, ze chciałabyś już tu i teraz, ale obie wiemy ze tak się nie da. Co wyplakane to twoje, teraz wstajesz i mamy nowy dzień nowe możliwości. Nowy cykl i Nowe szanse. Przypomnij ki, miałaś monitoring u gin?

Ostatni raz w grudniu - cykl bezowulacyjny. Mam wizytę w czwartek, ale trochę za wcześnie na monitoring (9DC). Niestety moja lekarka ma oblegane terminy, a ja nieregularne cykle i ciężko to zgrać. W marcu rok temu "udało mi się" przyjść na monitoring zaraz po owulacji, w lipcu trafiłam kilka dni przed owu.

Wiem, wiem - minie kilka dni i pewnie się pozbieram w sobie. Niestety na razie emocjonalny rollercoaster.

Ostatni raz w grudniu - cykl bezowulacyjny. Mam wizytę w czwartek, ale trochę za wcześnie na monitoring (9DC). Niestety moja lekarka ma oblegane terminy, a ja nieregularne cykle i ciężko to zgrać. W marcu rok temu "udało mi się" przyjść na monitoring zaraz po owulacji, w lipcu trafiłam kilka dni przed owu.

Wiem, wiem - minie kilka dni i pewnie się pozbieram w sobie. Niestety na razie emocjonalny rollercoaster.
Ja wiem, ze to ciężkie. Sama przechodze to od grudnia gdy widzę jedna kreske. Ale pamiętaj, wszystko przed nami! Próbowałaś pic inofem?

Hej 11 dpo , do @ zostały 4 dni co prawda i test nie z porannego ale czy tam coś widać 🙄

Załączniki

• IMG_20220328_085438368_HDR.jpg
    IMG_20220328_085438368_HDR.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 97
reklama
Ja wiem, ze to ciężkie. Sama przechodze to od grudnia gdy widzę jedna kreske. Ale pamiętaj, wszystko przed nami! Próbowałaś pic inofem?
Tak, piję inofem (wcześniej Miovelie, ale nie mogę znieść tego smaku). Dodatkowo Pregna Start (ale chyba zmienię na Prenatal Uno), olej z wiesiołka i czarnuszki oraz resveratrol i metformina.