Kamila12311
Zaciekawiona BB
A więc czekamyAż nie mogę uwierzyć trzeba A dwa dni sprawdzić znów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A więc czekamyAż nie mogę uwierzyć trzeba A dwa dni sprawdzić znów
Coś przebijaHej 11 dpo , do @ zostały 4 dni co prawda i test nie z porannego ale czy tam coś widać
Hej 11 dpo , do @ zostały 4 dni co prawda i test nie z porannego ale czy tam coś widać [emoji849]
kupie inny i jutro rano sprawdze . Ale mi siee nie zdazylo jeszcze na nich "kreska widmo" na pinkach i owszem ale po czasie .Przebija, ale test wygląda mi na testeo więc nie mam zdania.
Na wszystkich miałam widoczne kreski, a ciąży nie było
Osobiście nie miałam tych testów, ale uważam, ze delikatnie kreska jest trzymam kciukiHej 11 dpo , do @ zostały 4 dni co prawda i test nie z porannego ale czy tam coś widać
kupie inny i jutro rano sprawdze . Ale mi siee nie zdazylo jeszcze na nich "kreska widmo" na pinkach i owszem ale po czasie .
Ja takie sny też mam ostatnio często, ale to chyba przez to że cały czas o tym myśleDziewczyny testujcie, sprawdzajcie bo ja dziś miałam sen o dwóch pięknych kreskach ale to kurde takich, ze ohoho co prawda śniło mi się, ze to mój test i cieszyłam się jak głupia ale z doświadczenia wiem, ze miałam już takie sny ale nie dotyczyły typowo mojej osoby, a kogoś znajomego/ bliskiego także wszystkie głowa do góry i lecicie z tematem !
Ja łykam uno i polecam. One jakoś ogólnie lepiej wypadają niż pregna.Tak, piję inofem (wcześniej Miovelie, ale nie mogę znieść tego smaku). Dodatkowo Pregna Start (ale chyba zmienię na Prenatal Uno), olej z wiesiołka i czarnuszki oraz resveratrol i metformina.