reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Cykl mam około 32 dniowy, wydaje mi się że poranny dzisiejszy test jest ciemniejszy od pozostałych. Jeszcze nie miałam wydzieliny owulacyjnej wiec chyba wszystko przed. Nic zabieram się jutro za męża i działam 😅
U mnie cykl 31 dni/32 jak mu się coś opóźni, pik wskoczył 16 dc. Testuj, pilnuj żeby nie testować rozwodnionymi siuskami, myśle ze na dniach będzie! Idzie ku dobremu! :D działaj co dwa dni, wtedy nie ominiesz piku! ❤️ Na tych twoich zdjęciach z 16 już jestjakby ciemniejszy, tylko tu już wyschnięty i mogła zblednąć. Daj znać jutro!

reklama
Żwirki przerobione już chyba wszystkie, księżniczka kocha tylko ten najtańszy wiec mój portfel się cieszy 😁 sterylizacja była już chyba sto lat temu, a kuwetę ma czyszczona codziennie 😁 hormony (albo feromony nigdy nie wiem, proszę się nie śmiać 😁) do kontaktu nie pomogły, a były porozwieszane w całym domu, milion usg tez było, badania moczu i krwi po których obrażona była chyba przez tydzień na nas, wiec pozostaje tylko wredny charakterek 😁
Ja myślałam, że mój kot będzie wielce obrażon po kastracji, a on jeszcze bardziej nas kocha ponieważ zabraliśmy go z tego piekła jakim jest gabinet weta. Sam do transportera wchodził, a wcześniej na siłe go trzeba było wkładać :D

Żwirki przerobione już chyba wszystkie, księżniczka kocha tylko ten najtańszy wiec mój portfel się cieszy 😁 sterylizacja była już chyba sto lat temu, a kuwetę ma czyszczona codziennie 😁 hormony (albo feromony nigdy nie wiem, proszę się nie śmiać 😁) do kontaktu nie pomogły, a były porozwieszane w całym domu, milion usg tez było, badania moczu i krwi po których obrażona była chyba przez tydzień na nas, wiec pozostaje tylko wredny charakterek 😁
Kurczę, a zmienialiscie jakoś ostatnio karmę albo był jakis nowy bodziec? U nas największy problem jest z nasza burą damą, bardzo wrażliwa, niemal wycofaną.

Załączniki

• 89C93DCB-E35C-44EA-A376-180AA0AE0562.jpeg
    89C93DCB-E35C-44EA-A376-180AA0AE0562.jpeg
    739 KB · Wyświetleń: 60
Mi okres niby na 11 kwietnia, ale przecież już mnie znasz, wiesz ze będę testować szybciej 😂

Ja teraz nie czułam takiej dzikiej pracy jajników jak miesiąc temu. Rano miałam jakiś ból jak na okres i momentami tylko coś tam czułam w prawym jajniku, ale grunt, ze śluz płodny jest i tym razem to co ma być ma godne warunki do przetrwania 😇
Liczę ze do nas obu nie przyjdzie okres.. albo przyjdzie za rok. 😂😂
Tak tak znam 😅 ale mam to samo jak se pomyśle ile dni do okresu a owulacji jeszcze nawet nie było 🤣🤣🤣 to o Panie, w życiu nie wytrzymam.

Tylko tym razem proszę mi wrzucać zdjęcia choćby były cienie cieni cieni 🤣

Kurczę, a zmienialiscie jakoś ostatnio karmę albo był jakis nowy bodziec? U nas największy problem jest z nasza burą damą, bardzo wrażliwa, niemal wycofaną.
Nic, zero zmian jakichkolwiek w naszym zyciu przez ostatnie 2 lata. Pierwszy incydent był jak wyjechaliśmy na weekend i kicia została z bratem męża. Po powrocie pierwsze co zrobiła to weszła do walizki męża i nasiusiala 🙈

Tak tak znam 😅 ale mam to samo jak se pomyśle ile dni do okresu a owulacji jeszcze nawet nie było 🤣🤣🤣 to o Panie, w życiu nie wytrzymam.

Tylko tym razem proszę mi wrzucać zdjęcia choćby były cienie cieni cieni 🤣
Testy już grzeją plastik w szafce 😅😅😅 ale mam trzy, po trzech beta, tym razem nie kupie kolejnych 10 testów 😅
Nadal mam taki płodny śluz ze szok..

reklama