reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

No to nic tylko działać dalej 😃

Ja nie mam jeszcze o dziwo testów na ten cykl, aż się sama sobie dziwie 🤣 ale spoko w tygodniu nadrobię 🤣🤣🤣
Dziś już mamy za sobą 😅 chyba dam się plemnikom zregenerować do jutra😅

Mi zostały z ostatnie cyklu, bo wtedy szalona domowilam dodatkowe 😂

A jak tam twój jajnik? Boli dalej?

reklama
Dziś już mamy za sobą 😅 chyba dam się plemnikom zregenerować do jutra😅

Mi zostały z ostatnie cyklu, bo wtedy szalona domowilam dodatkowe 😂

A jak tam twój jajnik? Boli dalej?
Tez już mamy za sobą dziś 🤣 bo ja coś ostatnio senna jestem i dopływam koło 22/23 wlasnie także wcześniej się trzeba brać bo później sen wygrywa 🤣

Generalnie jajnik kłuje co jakiś czas ale delikatnie i nie promieniuje bólem tak jak w zeszłym cyklu, co mnie bardziej uspokaja, ze to nie ten cholerny torbiel. Mimo, ze inny jajnik to i tak jakoś się tym denerwuje, a raczej ta „pozostałością”

U mnie cykl 31 dni/32 jak mu się coś opóźni, pik wskoczył 16 dc. Testuj, pilnuj żeby nie testować rozwodnionymi siuskami, myśle ze na dniach będzie! Idzie ku dobremu! :D działaj co dwa dni, wtedy nie ominiesz piku! ❤️ Na tych twoich zdjęciach z 16 już jestjakby ciemniejszy, tylko tu już wyschnięty i mogła zblednąć. Daj znać jutro!
Siusiu pilnuje😀 dam znać, bo w tym tygodniu powinna być owulacja 😀

A ja dzisiaj jakas poddenerwowana,jakas zadowolona, smutna, wku@^@&#&- Właśnie moja siostra rodzi swoją pierwszą córkę a ja się bardzo cieszę i jestem za razem bardzo zdołowana ze u mnie jeszcze nie wyszło. Kot mi nasr@ł obok kuwety i weź tu żyj normalnie 🤔
Ja dzisiaj przeryczalam cały wieczór i nie mogę znaleźć miejsca dla siebie i swoich skrajnych emocji, bo dowiedziałam się, że moja druga koleżanka z pracy jest w ciąży... Nie umiem się cieszyć jej szczęściem mimo, że bardzo bym chciała, bo wiem, że bardzo chciała i swoje też przeszła. Zaczęłam się starać przed nimi, w międzyczasie obie zaszły a ja cały czas w punkcie wyjścia.

Możecie wierzyć lub nie , ale dziś wciągnęłam 195 stron tego wątku 🤯 i wiecie co czuje się trochę lepiej bo myślałam że tylko ja jestem tak niecierpliwa i testuję przed spodziewanym okresem. Nie zabezpieczamy się od dłuższego czasu, ale o staraniach mogę powiedzieć że to 3 cykl . Bardzo chciałabym już zobaczyć magiczne 2 kreski. Nie robię testów owulacyjnych opieram się tylko na apce i śluzie - seks w tym czasie codziennie chyba że padamy na twarz przez pracę. Ogólnie czas jest nie sprzyjający bo mam same stresy przez pracę więc nie wiem czy organizm podoła. 🙈powinna przyjść 31.03 liczę że się nie pojawi. Choć na razie test bielutki wyszedł.

Tez już mamy za sobą dziś 🤣 bo ja coś ostatnio senna jestem i dopływam koło 22/23 wlasnie także wcześniej się trzeba brać bo później sen wygrywa 🤣

Generalnie jajnik kłuje co jakiś czas ale delikatnie i nie promieniuje bólem tak jak w zeszłym cyklu, co mnie bardziej uspokaja, ze to nie ten cholerny torbiel. Mimo, ze inny jajnik to i tak jakoś się tym denerwuje, a raczej ta „pozostałością”
Ja ostatnie cykle to do z reguły miałam zbliżenia wieczorem i być może poprostu owu ominęła. Dzisiaj już z obserwacji szyjki, wiem jestem po owu. Mam nadzieje, ze się uda.. 🤞🏻 Piękny prezent na święta byłby, ale nic więcej nie mogę zrobić. Poprostu spokój i czekanie.

Jedynie te bóle jajników w tym cyklu jakieś takie nijakie, ale życie zweryfikuje. A ty działaj! Działaj! Liczę ze spotkamy się na grudniowych mamuskach!

U kogo zawirowania temperatury przez konieczność wstania dziś godzinę wcześniej do pracy? Wczoraj zmierzyłam godzinę później wiec w miarę się zgadzało ale dzisiaj jakieś dziwne wartości. Albo idzie @ i dlatego takie spadki 😔

Możecie wierzyć lub nie , ale dziś wciągnęłam 195 stron tego wątku 🤯 i wiecie co czuje się trochę lepiej bo myślałam że tylko ja jestem tak niecierpliwa i testuję przed spodziewanym okresem. Nie zabezpieczamy się od dłuższego czasu, ale o staraniach mogę powiedzieć że to 3 cykl . Bardzo chciałabym już zobaczyć magiczne 2 kreski. Nie robię testów owulacyjnych opieram się tylko na apce i śluzie - seks w tym czasie codziennie chyba że padamy na twarz przez pracę. Ogólnie czas jest nie sprzyjający bo mam same stresy przez pracę więc nie wiem czy organizm podoła. 🙈powinna przyjść 31.03 liczę że się nie pojawi. Choć na razie test bielutki wyszedł.
To musiałaś mieć czytania 😅 trzymamy kciuki! Który to dpo?

Ja dzisiaj przeryczalam cały wieczór i nie mogę znaleźć miejsca dla siebie i swoich skrajnych emocji, bo dowiedziałam się, że moja druga koleżanka z pracy jest w ciąży... Nie umiem się cieszyć jej szczęściem mimo, że bardzo bym chciała, bo wiem, że bardzo chciała i swoje też przeszła. Zaczęłam się starać przed nimi, w międzyczasie obie zaszły a ja cały czas w punkcie wyjścia.
Głowa do góry! Każda z nas jest inna! Każda z nas ma inna historie! Każda z nas ma inny organizm, ale to ze im się już udało, nie znaczy ze ty nie będziesz następna! Jeszcze wszystko przed Tobą. Wiem, ze chciałabyś już tu i teraz, ale obie wiemy ze tak się nie da. Co wyplakane to twoje, teraz wstajesz i mamy nowy dzień nowe możliwości. Nowy cykl i Nowe szanse. Przypomnij ki, miałaś monitoring u gin?

reklama