reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

No to nic tylko działać dalej 😃

Ja nie mam jeszcze o dziwo testów na ten cykl, aż się sama sobie dziwie 🤣 ale spoko w tygodniu nadrobię 🤣🤣🤣
Dziś już mamy za sobą 😅 chyba dam się plemnikom zregenerować do jutra😅

Mi zostały z ostatnie cyklu, bo wtedy szalona domowilam dodatkowe 😂

A jak tam twój jajnik? Boli dalej?

reklama
Dziś już mamy za sobą 😅 chyba dam się plemnikom zregenerować do jutra😅

Mi zostały z ostatnie cyklu, bo wtedy szalona domowilam dodatkowe 😂

A jak tam twój jajnik? Boli dalej?
Tez już mamy za sobą dziś 🤣 bo ja coś ostatnio senna jestem i dopływam koło 22/23 wlasnie także wcześniej się trzeba brać bo później sen wygrywa 🤣

Generalnie jajnik kłuje co jakiś czas ale delikatnie i nie promieniuje bólem tak jak w zeszłym cyklu, co mnie bardziej uspokaja, ze to nie ten cholerny torbiel. Mimo, ze inny jajnik to i tak jakoś się tym denerwuje, a raczej ta „pozostałością”

U mnie cykl 31 dni/32 jak mu się coś opóźni, pik wskoczył 16 dc. Testuj, pilnuj żeby nie testować rozwodnionymi siuskami, myśle ze na dniach będzie! Idzie ku dobremu! :D działaj co dwa dni, wtedy nie ominiesz piku! ❤️ Na tych twoich zdjęciach z 16 już jestjakby ciemniejszy, tylko tu już wyschnięty i mogła zblednąć. Daj znać jutro!
Siusiu pilnuje😀 dam znać, bo w tym tygodniu powinna być owulacja 😀

A ja dzisiaj jakas poddenerwowana,jakas zadowolona, smutna, wku@^@&#&- Właśnie moja siostra rodzi swoją pierwszą córkę a ja się bardzo cieszę i jestem za razem bardzo zdołowana ze u mnie jeszcze nie wyszło. Kot mi nasr@ł obok kuwety i weź tu żyj normalnie 🤔
Ja dzisiaj przeryczalam cały wieczór i nie mogę znaleźć miejsca dla siebie i swoich skrajnych emocji, bo dowiedziałam się, że moja druga koleżanka z pracy jest w ciąży... Nie umiem się cieszyć jej szczęściem mimo, że bardzo bym chciała, bo wiem, że bardzo chciała i swoje też przeszła. Zaczęłam się starać przed nimi, w międzyczasie obie zaszły a ja cały czas w punkcie wyjścia.

Możecie wierzyć lub nie , ale dziś wciągnęłam 195 stron tego wątku 🤯 i wiecie co czuje się trochę lepiej bo myślałam że tylko ja jestem tak niecierpliwa i testuję przed spodziewanym okresem. Nie zabezpieczamy się od dłuższego czasu, ale o staraniach mogę powiedzieć że to 3 cykl . Bardzo chciałabym już zobaczyć magiczne 2 kreski. Nie robię testów owulacyjnych opieram się tylko na apce i śluzie - seks w tym czasie codziennie chyba że padamy na twarz przez pracę. Ogólnie czas jest nie sprzyjający bo mam same stresy przez pracę więc nie wiem czy organizm podoła. 🙈powinna przyjść 31.03 liczę że się nie pojawi. Choć na razie test bielutki wyszedł.

Tez już mamy za sobą dziś 🤣 bo ja coś ostatnio senna jestem i dopływam koło 22/23 wlasnie także wcześniej się trzeba brać bo później sen wygrywa 🤣

Generalnie jajnik kłuje co jakiś czas ale delikatnie i nie promieniuje bólem tak jak w zeszłym cyklu, co mnie bardziej uspokaja, ze to nie ten cholerny torbiel. Mimo, ze inny jajnik to i tak jakoś się tym denerwuje, a raczej ta „pozostałością”
Ja ostatnie cykle to do z reguły miałam zbliżenia wieczorem i być może poprostu owu ominęła. Dzisiaj już z obserwacji szyjki, wiem jestem po owu. Mam nadzieje, ze się uda.. 🤞🏻 Piękny prezent na święta byłby, ale nic więcej nie mogę zrobić. Poprostu spokój i czekanie.

Jedynie te bóle jajników w tym cyklu jakieś takie nijakie, ale życie zweryfikuje. A ty działaj! Działaj! Liczę ze spotkamy się na grudniowych mamuskach!

U kogo zawirowania temperatury przez konieczność wstania dziś godzinę wcześniej do pracy? Wczoraj zmierzyłam godzinę później wiec w miarę się zgadzało ale dzisiaj jakieś dziwne wartości. Albo idzie @ i dlatego takie spadki 😔

Możecie wierzyć lub nie , ale dziś wciągnęłam 195 stron tego wątku 🤯 i wiecie co czuje się trochę lepiej bo myślałam że tylko ja jestem tak niecierpliwa i testuję przed spodziewanym okresem. Nie zabezpieczamy się od dłuższego czasu, ale o staraniach mogę powiedzieć że to 3 cykl . Bardzo chciałabym już zobaczyć magiczne 2 kreski. Nie robię testów owulacyjnych opieram się tylko na apce i śluzie - seks w tym czasie codziennie chyba że padamy na twarz przez pracę. Ogólnie czas jest nie sprzyjający bo mam same stresy przez pracę więc nie wiem czy organizm podoła. 🙈powinna przyjść 31.03 liczę że się nie pojawi. Choć na razie test bielutki wyszedł.
To musiałaś mieć czytania 😅 trzymamy kciuki! Który to dpo?

Ja dzisiaj przeryczalam cały wieczór i nie mogę znaleźć miejsca dla siebie i swoich skrajnych emocji, bo dowiedziałam się, że moja druga koleżanka z pracy jest w ciąży... Nie umiem się cieszyć jej szczęściem mimo, że bardzo bym chciała, bo wiem, że bardzo chciała i swoje też przeszła. Zaczęłam się starać przed nimi, w międzyczasie obie zaszły a ja cały czas w punkcie wyjścia.
Głowa do góry! Każda z nas jest inna! Każda z nas ma inna historie! Każda z nas ma inny organizm, ale to ze im się już udało, nie znaczy ze ty nie będziesz następna! Jeszcze wszystko przed Tobą. Wiem, ze chciałabyś już tu i teraz, ale obie wiemy ze tak się nie da. Co wyplakane to twoje, teraz wstajesz i mamy nowy dzień nowe możliwości. Nowy cykl i Nowe szanse. Przypomnij ki, miałaś monitoring u gin?

reklama