reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Ja takie sny też mam ostatnio często, ale to chyba przez to że cały czas o tym myśle
Ja Milan kilka razy taki sen w przeciągu roku i 3 moje koleżanki niedługo później powiedziały, ze są w ciąży :D
Dwie rodzą w wakacje ( lipiec, sierpień)
A jedna już ma słodkiego miesięcznego syneczka ❤️ Z nami tez tak będzie wierze w to !

reklama
A czy tu coś wam majaczy?
1648455223090.jpg

Ja Milan kilka razy taki sen w przeciągu roku i 3 moje koleżanki niedługo później powiedziały, ze są w ciąży :D
Dwie rodzą w wakacje ( lipiec, sierpień)
A jedna już ma słodkiego miesięcznego syneczka ❤️ Z nami tez tak będzie wierze w to !
Liczę na to bardzo 😊 Choć ten cykl już daje na straty bo przeczuwam okres .Plecy mnie zaczęły boleć jak zawsze przed okresem więc nawet się nie nakręcam na coś innego

reklama