reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Dziewczyny pomóżcie, testuje paski pierwszy raz. Czy coś widać wg. Was?
Piku tu nie ma, co nie znaczy, że owulka się nie odbyła. Możesz mieć krótki pik i go nie wyłapałaś, za bardzo rozrzedzone siki. JA bym się sugerowała kiedy masz najciemniejszą kreskę i celowała owu w okolicy najciemniejszych kresek, ale to JA :D nie musi to się zgadzać, ani nie musisz Ty akurat tak mieć

Piku tu nie ma, co nie znaczy, że owulka się nie odbyła. Możesz mieć krótki pik i go nie wyłapałaś, za bardzo rozrzedzone siki. JA bym się sugerowała kiedy masz najciemniejszą kreskę i celowała owu w okolicy najciemniejszych kresek, ale to JA :D nie musi to się zgadzać, ani nie musisz Ty akurat tak miećc
Cykl mam około 32 dniowy, wydaje mi się że poranny dzisiejszy test jest ciemniejszy od pozostałych. Jeszcze nie miałam wydzieliny owulacyjnej wiec chyba wszystko przed. Nic zabieram się jutro za męża i działam 😅

Problemem może być tez nieodpowiadający kotu żwirek, stres, za rzadkie czyszczenie kuwety, brak sterylizacji. Nam pomogło wyeliminowanie tych rzeczy
Żwirki przerobione już chyba wszystkie, księżniczka kocha tylko ten najtańszy wiec mój portfel się cieszy 😁 sterylizacja była już chyba sto lat temu, a kuwetę ma czyszczona codziennie 😁 hormony (albo feromony nigdy nie wiem, proszę się nie śmiać 😁) do kontaktu nie pomogły, a były porozwieszane w całym domu, milion usg tez było, badania moczu i krwi po których obrażona była chyba przez tydzień na nas, wiec pozostaje tylko wredny charakterek 😁

reklama