reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
A testujecie przed planowaną miesiączką czy czekacie? Jak to u Was jest?
ja testuje przed bo lubie i tyle :D
Z obserwacji wydaje mi sie, że są 2 typy kobiet. Pierwszy - jak ja - woli testować jak najszybciej, biel na teście nie boli. A druga, jak siostra mojego męża - ona jak musiała zrobić test, bo miała jakieś badanie przed terminem miesiaczki i była dosłownie chora ze stresu.

Planuje testowanko 11-12 kwietnia ale czy wytrzymam - nie wiem 😅 okres mam na 15 ;) ale czuje coś ze mnie zaskoczy wcześniej 🤔 albo wcale 😈
Mi okres niby na 11 kwietnia, ale przecież już mnie znasz, wiesz ze będę testować szybciej 😂

Ja teraz nie czułam takiej dzikiej pracy jajników jak miesiąc temu. Rano miałam jakiś ból jak na okres i momentami tylko coś tam czułam w prawym jajniku, ale grunt, ze śluz płodny jest i tym razem to co ma być ma godne warunki do przetrwania 😇
Liczę ze do nas obu nie przyjdzie okres.. albo przyjdzie za rok. 😂😂

ja testuje przed bo lubie i tyle :D
Z obserwacji wydaje mi sie, że są 2 typy kobiet. Pierwszy - jak ja - woli testować jak najszybciej, biel na teście nie boli. A druga, jak siostra mojego męża - ona jak musiała zrobić test, bo miała jakieś badanie przed terminem miesiaczki i była dosłownie chora ze stresu.
A od ilu dni po powołajcie testujesz? 😁
Ja tez lubię sikać na patyczki 😁😁😁

Dziewczyny pomóżcie, testuje paski pierwszy raz. Czy coś widać wg. Was?

Załączniki

• 20220327_201858.jpg
    20220327_201858.jpg
    972,5 KB · Wyświetleń: 68
reklama