Blondynka w sieci
Fanka BB :)
A testujecie przed planowaną miesiączką czy czekacie? Jak to u Was jest?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To będzie mój 3 cykl i pewnie znowu nie wytrzymam mimo ze sobie obiecujeA testujecie przed planowaną miesiączką czy czekacie? Jak to u Was jest?
ja mam niby mieć @ 1.04 ale wpisałam się na testowanie na 31.03. Aczkolwiek nie wiem czy po prostu nie poczekam czy nie przyjdzie i jak się spóźni to dopiero zrobie test już mnie wkurzają te pojedyncze kreski, wole widzieć @A testujecie przed planowaną miesiączką czy czekacie? Jak to u Was jest?
ja testuje przed bo lubie i tyleA testujecie przed planowaną miesiączką czy czekacie? Jak to u Was jest?
Mi okres niby na 11 kwietnia, ale przecież już mnie znasz, wiesz ze będę testować szybciejPlanuje testowanko 11-12 kwietnia ale czy wytrzymam - nie wiem okres mam na 15 ale czuje coś ze mnie zaskoczy wcześniej albo wcale
A od ilu dni po powołajcie testujesz?ja testuje przed bo lubie i tyle
Z obserwacji wydaje mi sie, że są 2 typy kobiet. Pierwszy - jak ja - woli testować jak najszybciej, biel na teście nie boli. A druga, jak siostra mojego męża - ona jak musiała zrobić test, bo miała jakieś badanie przed terminem miesiaczki i była dosłownie chora ze stresu.
A różnie xD staram się wytrzymać do 10dpo. W tym miesiącu niestety jedynie mogę podejrzewać, kiedy miałam owu, wiec chyba zastestuje coś jutro tylko dlatego, że lubię sikać na testy xDA od ilu dni po powołajcie testujesz?
Ja tez lubię sikać na patyczki
a może se nasikam dla beki zaraz xD nie ma to sanesu ale lubie te emocje xDA od ilu dni po powołajcie testujesz?
Ja tez lubię sikać na patyczki