reklama
kasiaa91
Fanka BB :)
jeśli beta jest nieprawidłowa (zapewne już spadkowa) a progesteron dalej taki że ciąże trzyma i poronienia nie wywołał to progesteron na drugą fazę cyklu zwyczajnie sztucznie by ciąże utrzymywał…Przykro mi... ☹ ogólnie jeśli mogę coś doradzić to zmieniałbym lekarza na takiego który da Ci progesteron na drugą fazę cyklu. I
kasiaa91
Bardzo mi przykroNiestety żadnego dzidziora nie będzie. Tak jak czułam to kolejny, 3 z rzędu biochem....mój organizm ewidentnie nie chce przyjąć żadnego zarodka... Jestem załamana
Beta hcg= 6,58, było 5,93
Progesteron= 10,6 ng było 13,39
Macica cały czas wibruje, pytanie jak długo przyjdzie mi chodzic w tej kolejnej pseudociąży...
Hope99
Ale ja tu nie piszę w kwestii progesteronu w ciąży tylko aby wspomóc drugą fazę cyklu.jeśli beta jest nieprawidłowa (zapewne już spadkowa) a progesteron dalej taki że ciąże trzyma i poronienia nie wywołał to progesteron na drugą fazę cyklu zwyczajnie sztucznie by ciąże utrzymywał…
L
Ladycarooo
Gość
O nie!!!Hej Kochane
Niestety u mnie radość z dwóch kreseczek nie trwała długo - w czwartek dostałam @, więc tym razem biochem niestety ...
MartaMarkry
Strasznie mi przykro.. ale trzymam kciuki za Ciebie i za każda z Was! Nowy cykl to zawsze nowa nadzieja.. i szansa na to by jeszcze lepiej o siebie zadbać.Hej Kochane
Niestety u mnie radość z dwóch kreseczek nie trwała długo - w czwartek dostałam @, więc tym razem biochem niestety ...
Kamilad
Współczuję ja właśnie czekam na biochemiczna @ i bardzo bym chciała aby była jak najszybciej....Hej Kochane
reklama
KB02
Tez mi bardzo przykroWspółczuję ja właśnie czekam na biochemiczna @ i bardzo bym chciała aby była jak najszybciej....
Trzymam za Ciebie mocno kciuki! Następnym razem na pewno się uda
U mnie we wtorek beta była 25,20, a progesteron w ogóle miałam mega mega niski, coś ponad 2,5... Pisałam z moją gin, byłam do niej zapisana na czwartek, kazała mi przyjść i mówiła, że przepisze mi leki.. jak poszłam to jej od razu powiedziałam, że dostałam @, dosłownie w dzień wizyty, choć i tak przeczuwałam, że coś jest nie tak... I nie myliłam się. Zrobila USG i wyglądało na to, że ta ciąża nawet "nie przedostała się do macicy", więc powiedziała, że w sumie lepiej, że tak wyszło niż jakby doszło dalej, bo nie wiem jakbym zniosła kolejny zabieg łyżeczkowania, masakra Przepisała mi jak to ona powiedziała 'ekskluzywny' progesteron i kazała trenować dalej