reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Hej hej :) taki mały update, nasikalam na pinka i niestety nadal cień, w moim odczuciu na żywo bardziej wyraźny niż ten wczoraj, ale nadal tylko cień... Co prawda miałam pełen pęcherz i mega mi się chciało już siku no ale ten test ponownie sprowadził mnie na ziemię 🥺 na zdjęciu na maksa podkręcony kontrast, może coś zobaczycie ... Mam jeszcze 3 pinki to spróbuję jeszcze z popołudniowego albo wieczornego moczu. Brzuch boli okresowo, dzisiaj od 2 nie mogłam już spać tylko leżałam i się męczyłam, a temperatura nieznacznie ale w górę.Zobacz załącznik 1380378
Pozostaje jeszcze nasikac wieczorem i jutro beta 🤞🤞🤞

reklama
W pochwie u mnie jak na razie 37.00 to był max ale ogólnie mam niska temp ciała. W ustach natomiast max mialam 36.60 w drugiej fazie. W sumie to nie ma znaczenia jak wysoko pójdzie ta temp bo to kwestia indywidualna, tylko jaka jest różnica między 1 a 2 częścią cyklu
ooo, to ważne info dla mnie, dzięki 💛

U mnie temperatura tez nieznacznie poszła w górę (miałam przerwę w mierzeniu 5 dni ale teraz wróciłam zeby sprawdzic)
Test zrobilam ale im dłużej na niego patrze tym bardziej wmawiam sobie cien cienia 😂😂😂

Screenshot_20220318-082618_Flo.jpg

U mnie temperatura tez nieznacznie poszła w górę (miałam przerwę w mierzeniu 5 dni ale teraz wróciłam zeby sprawdzic)
Test zrobilam ale im dłużej na niego patrze tym bardziej wmawiam sobie cien cienia 😂😂😂

Zobacz załącznik 1380405
Ej no masz ładny skok :D pokaż tego cienia ;) w sumie jak tak patrzę na Twój wykres to owu wygląda jakby była 16dc

reklama
Teraz będę to przeżywać ... tam brakuje jednego pomiaru wiec ten spadek przed skokiem to 17dc... akurat wtedy nie było seksu 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
Zobaczymy,w niedzielę planowo okres, jak nie przyjdzie to znaczy że te moje pomiary są z dupy 😂😂😂