reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Jeśli test owu był pozytywny 5.03 to owulacja mogła być 6 może 7.03. Zatem jesteś dziś 11 lub 12 dni po owulacji. Ja u siebie oczekuję pozytywnego testu do 11 dpo, ale to moje osobiste fanaberie a są tu tacy co i 14 dpo chcieliby zobaczyć pozytywny test. Zrobiłabym jutro z porannego moczu test o czułości 10. Myślę, że jutrzejszy dzień będzie ostatnim kiedy ciąża mogłaby się pokazać
boje sie,ze wyjde na glupia babe,ktora nie zna swojego cyklu [emoji23][emoji23][emoji23] ostatnia @ 21-25.02 ... pozytywny test owu 05.03 ... teemin miesiaczki planowo poniedzialek (sugeruje sie apka,ale raczej mam regularne, tylko 2 msc temu@spoznila sie 4 dni) ... wczoraj i dzis robilamtest o czulosci 25 - cien (nie dam sobie reki uciac,ze tej kreski nie namalowala moja psychika) jest jeszcze dla mnie nadzieja w tym cyklu ??? bardzo prosze nie nasmiewajscie sie ze mnie [emoji53][emoji16]

reklama
Tak mniej więcej jakby sobie obliczyć to jesteś dziś 10/11/12 dni po owulce. Jeśli test negatywny to może wyjść pozytyw ale ogrmonej szansy nie ma. Jeśli jest cień to bardzo dobrze i może coś zaczęło się dziać. Poka zdjęcie testu :D
aparat tego cienia nie ogarnal niestety 😒 ale zobaczymy jutro i w niedziele ... a jak nie ten cykl to zawsze mam przedsoba kolejny ... wole negatyw niz 3 raz biochema :(

Jeśli test owu był pozytywny 5.03 to owulacja mogła być 6 może 7.03. Zatem jesteś dziś 11 lub 12 dni po owulacji. Ja u siebie oczekuję pozytywnego testu do 11 dpo, ale to moje osobiste fanaberie a są tu tacy co i 14 dpo chcieliby zobaczyć pozytywny test. Zrobiłabym jutro z porannego moczu test o czułości 10. Myślę, że jutrzejszy dzień będzie ostatnim kiedy ciąża mogłaby się pokazać
tak tez zrobie ... jak tylko znajde test 10 bo wczoraj szulalam i wszedzie same 25 😮

W Rossmannie pink strumieniowy [emoji16]
Jedyny słuszny test dla niecierpliwych [emoji23][emoji23][emoji23]
w sumie unikalam go zawsze,bo jak mialam biochema 1 i myslalam,ze to ciaza ,zrobilam 3 rozne testy i na pinku byla najmniej widoczna krecha :D a 2 msc temu bobo test wyszedl mi falszywie pozytywny-wiec ostrzegam przed nim :D

ale przekonalas mnie,po pracy polece do rossmanna,akurat mam obok siebie 8-)

w sumie unikalam go zawsze,bo jak mialam biochema 1 i myslalam,ze to ciaza ,zrobilam 3 rozne testy i na pinku byla najmniej widoczna krecha :D a 2 msc temu bobo test wyszedl mi falszywie pozytywny-wiec ostrzegam przed nim :D

ale przekonalas mnie,po pracy polece do rossmanna,akurat mam obok siebie 8-)
No bo te pinki strumieniowe się słabo wybarwiają ale wiele dziewczyn mówi, że bez ciąży są białe jak śnieg - nie pokazują fałszywych kresek. Ja to potwierdzam :p

reklama