reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Jak owu nie była planowo to i okres nie będzie [emoji23] 2 dni później owu to 2 dni później okres [emoji41]
A co do piku i owu to ja pik miałam w czwartek za owu w niedzielę
Teraz będę to przeżywać ... tam brakuje jednego pomiaru wiec ten spadek przed skokiem to 17dc... akurat wtedy nie było seksu [emoji2362][emoji2362][emoji2362][emoji2362][emoji2362][emoji2362]
Zobaczymy,w niedzielę planowo okres, jak nie przyjdzie to znaczy że te moje pomiary są z dupy [emoji23][emoji23][emoji23]

Jak owu nie była planowo to i okres nie będzie [emoji23] 2 dni później owu to 2 dni później okres [emoji41]
A co do piku i owu to ja pik miałam w czwartek za owu w niedzielę
Tylko teraz wiesz... robi się zamieszanko bo ja nigdy takiego prawdziwego monitoringu jak wy macie nie miałam... wiec oceniałam to na podstawie obserwacji, testów I tego co slyszalam na wizytach okoloowulacyjnych (miałam ich kilka przed i po owu ale nigdy w jednym cyklu) wiec fazę lutealną byłam pewna że mam 13dniową. Jeśli owu zawsze była w ok 17dc to moja faza lutealna jest 11 dniowa. Albo w tym cyklu doszło do przesunięcia i faktycznie okres będzie 2 dni później... ale mi zasialyscie myślenie na weekend 😂😂 zrobie sobie chyba z tego Excela i rozpisze warianty 😂😂 (kocham excela)

Jeśli masz 13 dniowa fazę lutealna to okres będzie za 5 dni [emoji16] bo jeśli dziś 9dpo to do 13 dniowej fazy brakuje 4 dni [emoji41] Czyli miesiączka w środę, ale liczę że się nie dowiemy bo jutro będzie cionsz [emoji7]
Tylko teraz wiesz... robi się zamieszanko bo ja nigdy takiego prawdziwego monitoringu jak wy macie nie miałam... wiec oceniałam to na podstawie obserwacji, testów I tego co slyszalam na wizytach okoloowulacyjnych (miałam ich kilka przed i po owu ale nigdy w jednym cyklu) wiec fazę lutealną byłam pewna że mam 13dniową. Jeśli owu zawsze była w ok 17dc to moja faza lutealna jest 11 dniowa. Albo w tym cyklu doszło do przesunięcia i faktycznie okres będzie 2 dni później... ale mi zasialyscie myślenie na weekend [emoji23][emoji23] zrobie sobie chyba z tego Excela i rozpisze warianty [emoji23][emoji23] (kocham excela)

Jeśli masz 13 dniowa fazę lutealna to okres będzie za 5 dni [emoji16] bo jeśli dziś 9dpo to do 13 dniowej fazy brakuje 4 dni [emoji41] Czyli miesiączka w środę, ale liczę że się nie dowiemy bo jutro będzie cionsz [emoji7]
To wersja optymistyczna 😂 ale jeśli będzie okres jednak w niedzielę to oznacza że mam 11dniowa fazę lutealną 😱 całe życie czlowiek się uczy ... dobra pozostaje czekać 🤞🥰 dzięki!

Ej, niemożliwe bo pik był w 12dc 😱😱😱
Pani kochana! Mnie w cyklu po biochemie też oszukano! Pik miałam normalnie na testach owu w 12dc śluz płodny i mnie ciało chciało oszukać! Tylko właśnie temperatura mi prawdę powiedziała, że owu nie było! Potem drugie podejście organizmu do owu i ostatecznie odbyła się 20dc i dokładnie o tyle ile się przesunęła o tyle się przesunął okres 😝

Załączniki

• c7db6165-b6d2-4924-a68f-f2f53fb5d399.jpg
    c7db6165-b6d2-4924-a68f-f2f53fb5d399.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 68
boje sie,ze wyjde na glupia babe,ktora nie zna swojego cyklu 😂😂😂 ostatnia @ 21-25.02 ... pozytywny test owu 05.03 ... teemin miesiaczki planowo poniedzialek (sugeruje sie apka,ale raczej mam regularne, tylko 2 msc temu@spoznila sie 4 dni) ... wczoraj i dzis robilamtest o czulosci 25 - cien (nie dam sobie reki uciac,ze tej kreski nie namalowala moja psychika) jest jeszcze dla mnie nadzieja w tym cyklu ??? bardzo prosze nie nasmiewajscie sie ze mnie 😕😁

reklama
boje sie,ze wyjde na glupia babe,ktora nie zna swojego cyklu 😂😂😂 ostatnia @ 21-25.02 ... pozytywny test owu 05.03 ... teemin miesiaczki planowo poniedzialek (sugeruje sie apka,ale raczej mam regularne, tylko 2 msc temu@spoznila sie 4 dni) ... wczoraj i dzis robilamtest o czulosci 25 - cien (nie dam sobie reki uciac,ze tej kreski nie namalowala moja psychika) jest jeszcze dla mnie nadzieja w tym cyklu ??? bardzo prosze nie nasmiewajscie sie ze mnie 😕😁
Tak mniej więcej jakby sobie obliczyć to jesteś dziś 10/11/12 dni po owulce. Jeśli test negatywny to może wyjść pozytyw ale ogrmonej szansy nie ma. Jeśli jest cień to bardzo dobrze i może coś zaczęło się dziać. Poka zdjęcie testu :D