reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Dobra dziewczyny mam wyniki i sama nie wiem co o nich myśleć...
Beta Hcg 5,93 mIU/ml
Progesteron 42,6 nmol/l to będzie 12.29 ng/ml wg kalkulatora więc raczej na @ się nie zapowiada póki co...
Edit: inny kalkulator liczy że to jest 13,39 ng/ml więc już sama nie wiem 😔
Wyglada bardzo obiecująco :)

reklama
Owulacja na pewno 6 marca lub 7-ego z rana, bo tego dnia o 14:20 miałam wizytę u gina i było już po owu. Tak zrobię w sobotę powtórkę i zobaczę, ale martwi mnie ten prog że jest niski 😔
Niski? 12-13 ng na tak wczesną ciąże to jak najbardziej normalny wynik :)

Ja miałam taki (niższy, ok 11) w obu ciążach na początkach bety. Później oczywiście rósł i po tygodniu był gdzieś w okolicach 20, kilka dni później więcej niż 25. Progesteron poniżej 8 (wg innych zrodel poniżej 5) wróży źle (np CP) ale taki jak piszesz jest zupełnie normalny.

Niski? 12-13 ng na tak wczesną ciąże to jak najbardziej normalny wynik :)

Ja miałam taki (niższy, ok 11) w obu ciążach na początkach bety. Później oczywiście rósł i po tygodniu był gdzieś w okolicach 20, kilka dni później więcej niż 25. Progesteron poniżej 8 (wg innych zrodel poniżej 5) wróży źle (np CP) ale taki jak piszesz jest zupełnie normalny.
No póki co to jest mój najwyższy prog jaki dotąd miałam 🙏 bardzo liczę że będzie rósł, tak samo jak beta i ominie mnie kolejny biochem albo inne niepowodzenie 🥺

@Juliaaawe , @hachette proszę o aktualizację co tam się dzieje u Was :)
Jeśli coś było pisane i przeoczyłam, to przepraszam.
Dzisiaj mam termin miesiaczki, 4 dni temu miałam betę <1. Wczoraj robiłam test z nadzieje „a może coś” i wyszła delikatna kreska. Dzisiaj czuje się totalnie jakbym miała okres ale go nie mam, mam delikatne plamienie ale okresu brak a zawsze mam co do dnia, zawsze 28 dni i tak od 10 lat

Hej hej :) taki mały update, nasikalam na pinka i niestety nadal cień, w moim odczuciu na żywo bardziej wyraźny niż ten wczoraj, ale nadal tylko cień... Co prawda miałam pełen pęcherz i mega mi się chciało już siku no ale ten test ponownie sprowadził mnie na ziemię 🥺 na zdjęciu na maksa podkręcony kontrast, może coś zobaczycie ... Mam jeszcze 3 pinki to spróbuję jeszcze z popołudniowego albo wieczornego moczu. Brzuch boli okresowo, dzisiaj od 2 nie mogłam już spać tylko leżałam i się męczyłam, a temperatura nieznacznie ale w górę.
IMG_20220318_061822.jpg

reklama
Hej hej :) taki mały update, nasikalam na pinka i niestety nadal cień, w moim odczuciu na żywo bardziej wyraźny niż ten wczoraj, ale nadal tylko cień... Co prawda miałam pełen pęcherz i mega mi się chciało już siku no ale ten test ponownie sprowadził mnie na ziemię 🥺 na zdjęciu na maksa podkręcony kontrast, może coś zobaczycie ... Mam jeszcze 3 pinki to spróbuję jeszcze z popołudniowego albo wieczornego moczu. Brzuch boli okresowo, dzisiaj od 2 nie mogłam już spać tylko leżałam i się męczyłam, a temperatura nieznacznie ale w górę.Zobacz załącznik 1380378
Ja tam widzę cień 😊 powtórz, ale jutro. Z wieczornego moczu nic nie zobaczysz.