reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

Prawdziwie radosnych
Świąt Bożego Narodzenia
oraz uśmiechu i życzliwości
na każdy dzień Nowego Roku

życza

Cytryna z rodzinka

Spelnienia marzen dziewczyny, pociechy z dzieciako, partnerow i pracy, a tym ktore sie staraja o kolejne malenstwo powodzienia!!!! azorek no my sie wlasnie w zeszlym roku w styczniu zaczeli starac a 9 miesiecy pozniej Ania byla na swiecie :)

reklama
Pokój na ziemi ludziom, a w niebie cisza gwiazd. Grają anieli, świat się chlebem dzieli. Świat ma dziś świąteczny blask.

kochane mamusie zycze wam pogodnych radosnych i spokojnych swiat Bozego Narodzenia :-) spelnienia marzen zycza Azorek z Amelkowna, mezastym oraz mamusia ;]

Piękna jest radość lecz nie każdy ją zna
Piękne są święta i każdy z nas je ma.
Jedni w oddali inni przy jednym stole
Nieważne kto, gdzie,
lecz ważne byśmy zawsze pamiętali o sobie.
Wesołych Świąt.

Monika Marcin Martyna Nicola

witam sie swiatecznie :-) rodzinka do nas przyjechala i niemialam czasu wczesniej wejsc wiec teraz dopiero zycze wam i wszym rodzinom weosolych swiat:zawstydzona/y: chociaz juz prawie po swietach..

azorek zdrowka dla amelki strasznie dlugo ja to trzyma
monia duzo duzo zdrowka ;-)

Zycze wam Kochane Wszystkiego Najlepszego na tegoroczne "wlasciwie juz po" Swieta. Duzo Zdrowia i pociechy z dzieciaczkow!!!

JA w Swieta pracowalam- tak glupio wyszlo. W nocy w pracy a za dnia chociaz troszeczke pospalam.

Wigilia byla szybka , dzieciaczki dostaly prezety a potem do pracy. Przyszedl do nas gwiazdor i Mestek tak sie go bal ze od gwiazdora do mnie zrobil swoje pierwsze powazne dwa kroki ( taki byl przestraszony ze zapomnial raczkiwac !!!!)

Juterko wybieramy sie do primarka na zakupy.

Pozdrowionka i jeszcze raz duo duzo zdroweczka :)

Ja mialam zamaiar dzisiaj po sklepach polazic ale jak zobaczylam te tlumy to sobie odpuscilam, weszlam. Tylko do naxta, wiekszosc juz byla przebrana ale i tak troche kupilam. Moze jeszcze jutro podjade gdzies i zobacze co jeszcze mozna kupic.
Dziewczyny szukam dobrych ale nie za drogich krzesel i tak jak dzisiaj patrzylismy to tak 80 za krzeslo trzeba dac. Wiecie gdzie mozna tanie ale solidne krzesla dostac?

isabel ggdzie ty promocje znalazlas? bylam dzis ze szwagierka na miescie i bylam zszokowana.. nigdy wczesniej nie bylam na boxing day tylko czyatlam o tym ze tlumy ze promocje.. nigdzie tlumow nie bylo a w primarku to wogule pustki.. normalnie ludzi mniej niz w zwykly dzien..

ja ide jutro do pracy , troszke mi sie nie chce ale naszczescie tylko na 3 dni , wogule jestem taka przejedzona po tych swietach ze az mi brzuszek wywalilo :-D

reklama
Dzień dobry poświątecznie :-)
Ja byłam wczoraj w pracy z dwoma osobami na zakupach, W comecie sporo ludzi i spore promocje. W CH bez szału z zaludnieniem ale promocje można było wyczaić.
My w piątek idziemy na 2 urodziny do synka koleżanki i wczoraj w bootsie kupiłam w prezencie dla małego solanizanta ten zestaw-przeceniony z 25 na 12,50 :-) LEGO DUPLO 5497: Play with Numbers: Amazon.co.uk: Toys & Games

Do góry