reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Anitha ja bylam w Glasgow Fort. Ogolnie to nawet nie bylo gdzie auta postawic bo staly wszedzie nawet na drodze zdziwiona bylam ze w next tlumu nie bylo ale sporo juz bylo przebrane i wszedzie widzialam ludzi z siatami z next.
Ja do pracy ide w piatek na 6 dni pod rzad.

reklama
hej mamy :)
dzisiaj trafilam na to forum i odziwo znalazlam temat idealny dla mnie...tez utknelam w szkocji, dokladniej w coatbridge i biorac pod uwage jak samotnie czuje sie tutaj czlowiek, milo bedzie nawiazac nowe kontakty ;) jesli chodzi o mnie to jestem mama 22 miesiecznego Filipka i w poczatkowej drodze jest kolejne malenstwo wiec dobrze bedzie miec wsparcie i rady innych polskich mam, ktore wychowuja tu maluchy. w zasadzie chcialam sie po prostu przywitac :) pozdrawiam -Karola

Ja tylko do dzieciecego Nexta na wyprzedarze poszlam i cos tam kupilam, ale nie bylo az tak duzego wyboru jak sie spodziewalam.
Po odwiedzinach u rodziny w pierwszy i drugi dzien swiat dziecko mi strasznie plakalo przed zasnieciem - za duzo emocji dla takiego malenstwa :) a dzis spokojniutko lezy i zasypia w bujaczku :)

Witam :-) święta święta i po świętach. Może to i lepiej bo mój żołądek by chyba dłużej nie wytrzymał. Nie wiem czy się z mężem czymś struliśmy czy po prostu złapaliśmy jakiegoś wirusa ale z 26 na 27 w nocy dopadły nas biegunka i wymioty. Mój mąż się męczył w pracy ja w domu. Wczoraj ja byłam w pracy i ledwo dotarłam do końca. Wróciłam z 38,7 gorączki. Naszprycowałam się tabletkami i poszłam spać. Dziś czuję się o niebo lepiej.:-)
Co do wyprzedaży to muszę przyznać, że w zeszłym roku był większy wybór. Ja głównie wybieram się do nexta na dziecięce. Coś tam kupiłam też nie mogę narzekać bo np kurtki zimowe dla moich chłopaków na przyszły rok (4-5 lat rozm). Troszkę spodni i bluzki. Sobie też coś kupiłam no i mężasty też jedną bluzę wychaczył. A w H&M kupiłam sobie bardzo fajną tunikę za 6,99 rozm 12-14 lat:-D serio.
Karola witaj. Jest nas tu trochę z okolic Coatbridge. Sama mieszkałam tam przez rok. Teraz mieszkam w Airdrie. Spotykamy się czasem na kawkę więc jak masz ochotę dołączyć to zapraszam.
A właśnie dziewczyny Joasia i IzabellL kiedy pijemy jakąs kawkę?

Co do wyprzedarzy fakt w zeszlym roku byly wieksze i wieksze tlumy wiec nastawilam sie tylko na rzeczy dla dzieci bo ja wszystko musze przymierzyc, niestety dla Kuby nic nie znalazlam a to glownie jemu musze sporo kupic za to Majce kupilam sporo.
Bzyczek nie wiem co z ta kawa bo ja od piatku zaczynam maraton mam 6 dni pod rzad co w mojej pracy to niezly wyczyn bo ja po 2 dniach mam wrazenie ze na nastepny dzien pozbijam wszystkich.
Jak ja sie przestawie na ranne wstawanie to ja nie wiem, teraz wstaje po 10 i chodze spac po 1 w nocy

Karola witaj :) Ja też z tych okolic-mieszkam zaraz obok Airdrie :)

bzyczek ja kawka bardzo chętnie ale to w przyszłym tyg dopiero.
Teraz jestem chora-znów jakieś przeziębienie mnie dopadło,ból gardła już mija ale za to katar okrutny,leje mi się z nosa i oczu przy okazji, Czuje się fatalnie. W piątek mamy iśc na urodziny do synka koleżanki i mam nadzieje,że mi przejdzie do tego czasu. Ogólnie to odkąd jestem w ciąży to raz w miesiącu mnie jakieś choróbsko dopada a dałam się zaszczepić na grypę i jak widać o dupę rozbić ta szczepionka :(

witaj k4rol4 ;-) w ktorym tyg jestes? masz juz brzuszek?

ja juz 2 dni odbembnilam w pracy jeszcze tylko jutro :-) a pozniej niestety w nowy rok:wściekła/y:

reklama
k4rol4 na kawke oczywiscie zapraszam.
jejku co za dzien, glowa mnie boli od rana, jezdzilismy za kuchenka i stwierdzilam za kupie na necie, siedzialam godz i jak juz sobie wybralam to okazalo sie ze nie maja no niech to szlag
Majka to dzisiaj taka sama jak ta pogoda, dobrze ze zaraz idzie spac bo juz dlugo z nia nie wytrzymam

Do góry