reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Prawdziwie radosnych
Świąt Bożego Narodzenia
oraz uśmiechu i życzliwości
na każdy dzień Nowego Roku

życza

Cytryna z rodzinka

Spelnienia marzen dziewczyny, pociechy z dzieciako, partnerow i pracy, a tym ktore sie staraja o kolejne malenstwo powodzienia!!!! azorek no my sie wlasnie w zeszlym roku w styczniu zaczeli starac a 9 miesiecy pozniej Ania byla na swiecie :)

reklama
Pokój na ziemi ludziom, a w niebie cisza gwiazd. Grają anieli, świat się chlebem dzieli. Świat ma dziś świąteczny blask.

kochane mamusie zycze wam pogodnych radosnych i spokojnych swiat Bozego Narodzenia :-) spelnienia marzen zycza Azorek z Amelkowna, mezastym oraz mamusia ;]

Piękna jest radość lecz nie każdy ją zna
Piękne są święta i każdy z nas je ma.
Jedni w oddali inni przy jednym stole
Nieważne kto, gdzie,
lecz ważne byśmy zawsze pamiętali o sobie.
Wesołych Świąt.

Monika Marcin Martyna Nicola

witam sie swiatecznie :-) rodzinka do nas przyjechala i niemialam czasu wczesniej wejsc wiec teraz dopiero zycze wam i wszym rodzinom weosolych swiat:zawstydzona/y: chociaz juz prawie po swietach..

azorek zdrowka dla amelki strasznie dlugo ja to trzyma
monia duzo duzo zdrowka ;-)

Zycze wam Kochane Wszystkiego Najlepszego na tegoroczne "wlasciwie juz po" Swieta. Duzo Zdrowia i pociechy z dzieciaczkow!!!

JA w Swieta pracowalam- tak glupio wyszlo. W nocy w pracy a za dnia chociaz troszeczke pospalam.

Wigilia byla szybka , dzieciaczki dostaly prezety a potem do pracy. Przyszedl do nas gwiazdor i Mestek tak sie go bal ze od gwiazdora do mnie zrobil swoje pierwsze powazne dwa kroki ( taki byl przestraszony ze zapomnial raczkiwac !!!!)

Juterko wybieramy sie do primarka na zakupy.

Pozdrowionka i jeszcze raz duo duzo zdroweczka :)

Ja mialam zamaiar dzisiaj po sklepach polazic ale jak zobaczylam te tlumy to sobie odpuscilam, weszlam. Tylko do naxta, wiekszosc juz byla przebrana ale i tak troche kupilam. Moze jeszcze jutro podjade gdzies i zobacze co jeszcze mozna kupic.
Dziewczyny szukam dobrych ale nie za drogich krzesel i tak jak dzisiaj patrzylismy to tak 80 za krzeslo trzeba dac. Wiecie gdzie mozna tanie ale solidne krzesla dostac?

isabel ggdzie ty promocje znalazlas? bylam dzis ze szwagierka na miescie i bylam zszokowana.. nigdy wczesniej nie bylam na boxing day tylko czyatlam o tym ze tlumy ze promocje.. nigdzie tlumow nie bylo a w primarku to wogule pustki.. normalnie ludzi mniej niz w zwykly dzien..

ja ide jutro do pracy , troszke mi sie nie chce ale naszczescie tylko na 3 dni , wogule jestem taka przejedzona po tych swietach ze az mi brzuszek wywalilo :-D

reklama
Dzień dobry poświątecznie :-)
Ja byłam wczoraj w pracy z dwoma osobami na zakupach, W comecie sporo ludzi i spore promocje. W CH bez szału z zaludnieniem ale promocje można było wyczaić.
My w piątek idziemy na 2 urodziny do synka koleżanki i wczoraj w bootsie kupiłam w prezencie dla małego solanizanta ten zestaw-przeceniony z 25 na 12,50 :-) LEGO DUPLO 5497: Play with Numbers: Amazon.co.uk: Toys & Games

Do góry