Bzyczek to teraz przyjdz do mnie w kuchni wszystko pomyc
I do mnie też zapraszam!!
Mnie też czekają w najbliższym czasie porządki w szafkach kuchennych bo już masakra jest. Wczoraj ogarnęłam salon,dziś mam w planach zrobić porządek z ciuchami Małej. Dostałam jakiś miesiąc temu wielki worek ciuchów od koleżanki-wszystko w rozmiarze 12-18 i 18-24 no i jak go przytargałam do domu tak stoi ale już muszę powoli zacząć to ogarniać i zrobić Nataszy porządek z ciuszkami. Przygotować te zimowe,pochować te z których wyrasta,wiec plan na weekend jest a czy się uda zrealizować to się okaże,bo ostatnio u mnie to na planach się dużo kończy. Ogólnie to bardzo mi ta koleżanka pomogła bo chyba przez rok nie będę musiała kupować ciuchów dla Nati bo tego jest naprawdę bardzo dużo. No i Nati z grudnia a jej córka ze stycznia więc nawet porami roku będą ciuchy pasować.
azorek fajny ten płaszczyk,daj znać czy dobry jak już przyjdzie. Ja to kiedyś kupiłam coś przez neta z serii japanese style i były za krótkie rękawy i teraz się boję tych rzeczy a są naprawde fajne niektóre.
bzyczek fajne sny:-) Mnie się ostatnio kolejny raz śniło,ze moja ciążą mnoga jest. Raz we śnie były trojaczki,ostatnio już lepiej bo tylko bliźniaki. Już liczę dni do środy-wtedy pierwszy scan i mam nadzieje,że zobaczę tam tylko jedno dzieciątko i troszkę się uspokoję :-)
anitha super,ze chłopkai dali Ci pospać. Moja też od jakiś 2 tyg zaczeła sie budzić po 8 (dawniej wstawała po 7 ) Ja nie narzekam,mam nadzieje,że Jej tak na dłuzej zostanie :-)
justysia moc uścisków i buziaków dla Emilki z okazji urodzin!