reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
No przy trojaczkach to będę się mogła podzielić i oddać po jednym na wychowanie bo sama to chyba nie ogarnę ;-) A przy bliźniakach wózek to wiesz,wtedy będę potrójny potrzebować bo Nati pewnie też jeszcze się będzie chciała wozić :p

witam sie po zmianie czasu... niestety patryk na nowy czas obudzil sie o 5.40:baffled: zrobilam mu mleko z mysla ze jeszcze pospi ale polezelismy do 6 i trzeba bylo wstac. dominik tez sie obudzil wiec teraz juz jedza sniadanie :-) a ja pije kawke..

joasia smiej sie smiej...co jesli rzeczywiscie beda tam trojaczki?? :szok:

Dzien dobry z kawusia.
Maja tez mi dzisiaj wczesniej wstala ale powiedzialam jej ze ma spac i przez jakis czas cicho lezala. Wogle to wczoraj juz przed 22 byla u mnie w lozku, ale jak szlam spac to ja przenioslam do jej pokoju i o ktorej znowu przyszla to nie wiem. Ze jej sie chce tak wedrowac w nocy.
Mnie znowu dzisiaj glowa pobolewa, nie jakos silnie ale tak cmi.
Jakie plany na dzis dziewczyny? ja nie mam zadnych

Witam po przerwie:-) moja mala po zmianie czasu juz o 5.15 na nogach:szok: mam nadzieje ze jutro troszke dluzej pospii.. od przyjazdu z urlopu niewiem gdzie rece wlozyc.. non stop cos.. a wkoncu przydalo by sie posprzatac mieszkanie na blysk.. Przy Niki jest to niemozliwe bo za bardzo chce byc pomocna i placze sie pod nogami... Poczekam az Arek wstanie to wezmie mala na troche..
Joasia wszystko mozliwe ze moga to byc trojaczki:szok::-D
Isabell u mnie na szczescie skonczylo sie nocne budzenie i chodzenie do mojego lozka:tak: moze i Mai sie poprzestawia i znow bedzie spac u siebie
azorek ja nie potrafie kupowac ciuchow przez internet. Jestem typem czlowieka ktory musi przymierzyc, dotkanac i musze sie czuc w tym dobrze.. podziwiam bo ja bym sie chyba nie zdecydowala choc plaszczyk jest sliczny:tak:

Nawet tak nie żartujcie z tymi trojaczkami :szok::-D
Nati dziś na nowy czas od 7:20 pobudka więc nie narzekam :)
Ja też od kilku dni cierpię na bóle głowy. Wczoraj się kładłam z bólem i dziś z bólem się obudziłam, Dziś już chyba łyknę paracetamol jak tak dalej będzie bo tylko się męczę. Ja dziś w planach zakupy i ogarnianie chaty i może tych ciuchów Nataszkowych bo wczoraj oczywiście nic kompletnie nie zrobiłam.

my juz po zakupach.. kupilismy dominikowi stroj batmana taki byl szczesliwy i nie mogl sie doczekac kiedy go przymierzy.. a jak zaczelam go ubierac to nagle niewiem co sie stalo ale on w ryk i juz nie chce zadnego stroju:wściekła/y::angry: o masce nawet mowy nie ma zeby zalozyl.. mam nadzieje ze przekona sie do jutra i wlozy ten stroj bo niewiem co zrobie...
teraz mam w planach sprzatanie ale co z tego wyjdzie to sie okaze :-)

reklama
Anitha no mam nadzieje ze przekona sie do tego stroju
A mnie dopadlo zapalenie ucha, od jakiegos czasu bolalo mnie gardlo ale tylko z jednej strony, z tej samej strony glowa i ucho mi sie zatykalo a dzisiaj rozbolalo i na na dodatek bark tez mnie boli, chyba mnie przewialo

Do góry