reklama
No przy trojaczkach to będę się mogła podzielić i oddać po jednym na wychowanie bo sama to chyba nie ogarnę ;-) A przy bliźniakach wózek to wiesz,wtedy będę potrójny potrzebować bo Nati pewnie też jeszcze się będzie chciała wozić
witam sie po zmianie czasu... niestety patryk na nowy czas obudzil sie o 5.40 zrobilam mu mleko z mysla ze jeszcze pospi ale polezelismy do 6 i trzeba bylo wstac. dominik tez sie obudzil wiec teraz juz jedza sniadanie :-) a ja pije kawke..
joasia smiej sie smiej...co jesli rzeczywiscie beda tam trojaczki??
joasia smiej sie smiej...co jesli rzeczywiscie beda tam trojaczki??
Dzien dobry z kawusia.
Maja tez mi dzisiaj wczesniej wstala ale powiedzialam jej ze ma spac i przez jakis czas cicho lezala. Wogle to wczoraj juz przed 22 byla u mnie w lozku, ale jak szlam spac to ja przenioslam do jej pokoju i o ktorej znowu przyszla to nie wiem. Ze jej sie chce tak wedrowac w nocy.
Mnie znowu dzisiaj glowa pobolewa, nie jakos silnie ale tak cmi.
Jakie plany na dzis dziewczyny? ja nie mam zadnych
Maja tez mi dzisiaj wczesniej wstala ale powiedzialam jej ze ma spac i przez jakis czas cicho lezala. Wogle to wczoraj juz przed 22 byla u mnie w lozku, ale jak szlam spac to ja przenioslam do jej pokoju i o ktorej znowu przyszla to nie wiem. Ze jej sie chce tak wedrowac w nocy.
Mnie znowu dzisiaj glowa pobolewa, nie jakos silnie ale tak cmi.
Jakie plany na dzis dziewczyny? ja nie mam zadnych
Witam po przerwie:-) moja mala po zmianie czasu juz o 5.15 na nogach mam nadzieje ze jutro troszke dluzej pospii.. od przyjazdu z urlopu niewiem gdzie rece wlozyc.. non stop cos.. a wkoncu przydalo by sie posprzatac mieszkanie na blysk.. Przy Niki jest to niemozliwe bo za bardzo chce byc pomocna i placze sie pod nogami... Poczekam az Arek wstanie to wezmie mala na troche..
Joasia wszystko mozliwe ze moga to byc trojaczki
Isabell u mnie na szczescie skonczylo sie nocne budzenie i chodzenie do mojego lozka moze i Mai sie poprzestawia i znow bedzie spac u siebie
azorek ja nie potrafie kupowac ciuchow przez internet. Jestem typem czlowieka ktory musi przymierzyc, dotkanac i musze sie czuc w tym dobrze.. podziwiam bo ja bym sie chyba nie zdecydowala choc plaszczyk jest sliczny
Joasia wszystko mozliwe ze moga to byc trojaczki
Isabell u mnie na szczescie skonczylo sie nocne budzenie i chodzenie do mojego lozka moze i Mai sie poprzestawia i znow bedzie spac u siebie
azorek ja nie potrafie kupowac ciuchow przez internet. Jestem typem czlowieka ktory musi przymierzyc, dotkanac i musze sie czuc w tym dobrze.. podziwiam bo ja bym sie chyba nie zdecydowala choc plaszczyk jest sliczny
Nawet tak nie żartujcie z tymi trojaczkami
Nati dziś na nowy czas od 7:20 pobudka więc nie narzekam
Ja też od kilku dni cierpię na bóle głowy. Wczoraj się kładłam z bólem i dziś z bólem się obudziłam, Dziś już chyba łyknę paracetamol jak tak dalej będzie bo tylko się męczę. Ja dziś w planach zakupy i ogarnianie chaty i może tych ciuchów Nataszkowych bo wczoraj oczywiście nic kompletnie nie zrobiłam.
Nati dziś na nowy czas od 7:20 pobudka więc nie narzekam
Ja też od kilku dni cierpię na bóle głowy. Wczoraj się kładłam z bólem i dziś z bólem się obudziłam, Dziś już chyba łyknę paracetamol jak tak dalej będzie bo tylko się męczę. Ja dziś w planach zakupy i ogarnianie chaty i może tych ciuchów Nataszkowych bo wczoraj oczywiście nic kompletnie nie zrobiłam.
my juz po zakupach.. kupilismy dominikowi stroj batmana taki byl szczesliwy i nie mogl sie doczekac kiedy go przymierzy.. a jak zaczelam go ubierac to nagle niewiem co sie stalo ale on w ryk i juz nie chce zadnego stroju o masce nawet mowy nie ma zeby zalozyl.. mam nadzieje ze przekona sie do jutra i wlozy ten stroj bo niewiem co zrobie...
teraz mam w planach sprzatanie ale co z tego wyjdzie to sie okaze :-)
teraz mam w planach sprzatanie ale co z tego wyjdzie to sie okaze :-)
reklama
Anitha no mam nadzieje ze przekona sie do tego stroju
A mnie dopadlo zapalenie ucha, od jakiegos czasu bolalo mnie gardlo ale tylko z jednej strony, z tej samej strony glowa i ucho mi sie zatykalo a dzisiaj rozbolalo i na na dodatek bark tez mnie boli, chyba mnie przewialo
A mnie dopadlo zapalenie ucha, od jakiegos czasu bolalo mnie gardlo ale tylko z jednej strony, z tej samej strony glowa i ucho mi sie zatykalo a dzisiaj rozbolalo i na na dodatek bark tez mnie boli, chyba mnie przewialo
Podziel się: