reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

isabel wspolczuje ci , dziwne to bylo wlasnie ze od kilku dni boli cie glowa a tu prosze teraz ucho:baffled: musialo cie niezle przewiac albo to moze skutki marzniecia u meza?? kuruj sie i wracaj szybko do zdrowia :-)

ja dzis troche posprzatalam ale nie za wiele bo zaczeli mi sie platac pod nogami i doszlam do wniosku ze jak mam tak sprzatac to wole sobie odpuscic.. najwazniejsze ze lazienke udalo mi sie wysprzatac :tak:

reklama
O jak dobrze, że już wieczór. Nie wiem co się dzieje z moimi chłopakami. Ostatnio są tacy nie znośni, że masakra :szok:. A najgorsze jest to, że Aleks dotąd raczej spokojny i mniej zadziorny zaczął naśladować Krystiana i robi się bardzo nie dobry. Bo Krychu to od zawsze był charakterny:crazy:
Anitha mój Aleks też nie chciał najpierw założyć swojego przebrania ale w końcu go przekonałam i świetnie się bawili.
IzabellL współczuję. Kuruj się obyś szybko poczuła się lepiej.

Hej ;-) A mi dzisiaj kuchnie zalalo... zlew sie zatkal, pozniej bylo juz ok no to wlaczylam pranie i wywalilo mi wode ze zlewu... Cala kuchnia plywala yh. Ale chlop posprzatal, zlew naprawil i jest spoko. Poza tym to dzisiaj stuknelo mi 22 lata ;-) Ale bez rewelacji, zadnej imprezy, nawet ciasta nie upieklam, wczoraj mi sie nie chcialo, a dzisiaj to przez ta kuchnie nawet obiad opozniony byl. Ale za tydzien obiecalam, ze cos upieke :-D

Yas dzieki za ta stronke.

Bzyczek ja tez chetnie ich wezme :-)

Joasia daj znac jak bedziesz po scanie :-) Oj dziewczyny tak tylko strasza ;-);-) Ja obstawiam, ze bedzie jednak jeden dzidzius ;-) No moze 2 :rofl2:
:rofl2::rofl2::rofl2:

Anitha mam nadzieje, ze synek wlozy ten stroj jutro :-)

stroj juz przymierzalismy wiec jestem spokojniejsza :-)

elffetus wszystkiego najlepszego ;-) a co do kuchni to dobrze ze ktos przyszedl i ci to zrobil tymbardziej ze byla dzis niedziela...

bzyczek wiem co czujesz bo ja mam to na codzien.. jak sa osobno to kazdy z nich grzeczny potrafi sie zajac soba i wogule a jak sa razem to koszmar.. a najgorsze jest to samo co u ciebie - patryk wszystko nasladuje co robi dominik i czasami nie mam juz sil.. krzyki wrzaski wlazenie na parapet.. jak przychodzi wieczor to oddzycham z ulga :-D:szok:

Elffetus wszystkiego najlepszego
Ja dzisiaj nadrobilam zaleglosci w serialach. Az wyrzuty sumienia mam ze tak przelezalam ponad pol dnia. Dopiero o 17 dzieciom porzadny obiad zrobilam. Ale kurde nie dalam rady. Mam nadzieje ze jutro jakos dam rade w pracy

Mala juz spi wiec mozna troche odpoczac.. Mialam dzisiaj takiego lenia ze nic nie zrobilam. Jutro ide zapisac mala do przedszkola. Moja hv juz tam dzwonila i sa miejsca wiec mam nadzieje ze nie dlugo sie dostanie. Ellfetus wszystkiego najlepszego.
Isabell kuruj sie. wspolczuje bo zapalenie ucha strasznie boli.
Anitha mam nadzieje ze mlody zalozy kostium.

Ostatnia edycja:
Elffetus wszystkiego najlepszego!
Ja też miałam wczoraj mega lenia,znów nic w domu poza obiadem i odkurzaniem nie zrobiłam :(
Dziś i jutro do pracy wiec znów porządki muszą do środy poczekać. Pocieszam się,ze mam już samą końcówkę pierwszego trymestru i mam nadzieje,że wkrótce odzyskam trochę energii bo do tego pory od kilku tyg było naprawdę źle-zero sił i nieustające zmęczenie i leń. A chatę mam przez to tak zapuszczoną,że szok.

Dzien dobry :-)

Dziekuje za zyczenia.

Dzieciaki dzisiaj poprzebierane? ;-) Moj maluszek za kosciotrupa przebrany :rofl2: On tak fajnie w czarnym kolorze wyglada, nawet maz potwierdzil :tak: Zastanawiam sie czy isc z malym na grupy dzisiaj..... ? Ale takiego mam lenia, najchetneij to bym spala..... :tak:

reklama
Witam się i ja z leniem w ręku:-D Wyspałam się dziś chyba za wszystkie czasy bo wczoraj padłam już przed 21.30 a wstałam dziś z chłopakami o 7.30. Jednak też mi się nic nie chce. Też dziś idę do pracy i w środę pewnie będę miała kupe sprzątania. W końcu zostawiam trzech chłopów w domu:crazy:. A najgorsze jest to, że mam dziwny ból w barku ktory promieniuje do karku i albo mnie przewiało albo mi coś tam przeskoczyło no tak mnie boli, że masakra. Nie mogę odwrócić głowy do tyłu ani wysoko podnieść rąk, więc w pracy będę miała przekichane.:-(
Anitha mam nadzieję, że to im przejdzie bo jak nie to ja zwariuje. :rofl2:

Do góry