reklama
misialula - pewnie, masz racje - ogladalam te linki z sukienkami-napewno cos znajdziesz - ladne sa i tanie, a do tego widze,ze jeszcze sporo czasu ci zostalo - ja swoja sukienke co prawda wypozyczalam w Pl, ale miesiac przed slubem dopiero.martwilam sie tylko o rozmiar,bo mierzylam na dopasowana do ciala a niunia juz byla w brzuszku i nie wiedzialam jak szybko on urosnie ale na szczescie byl widoczny dopiero po 5 m-cu i poprawek nie trzeba bylo robic
A z tym kredytem faktycznie kicha...wspolczuje...
A z tym kredytem faktycznie kicha...wspolczuje...
azorek - ale ty masz powera!!!!!
miaialula- Sukienki sliczne dobry gust Wspolczuje sytuacji- przera****na i denerwoje tez czlowieka- troche rozumiem bo u ciebie ciocia a u mnie mama.. kiedys tez kredyt wziela a potem trzeba bylo kabinowac.....
A wlasnie BUPA ma cos takiego... nie orietowalam sie choc w tej firmie pracuje...
Warto tez tam zadzwonic. A do Family Planing wiem ze sie dlugo czeka ale tez warto sie dowiedziec co i jak.
miaialula- Sukienki sliczne dobry gust Wspolczuje sytuacji- przera****na i denerwoje tez czlowieka- troche rozumiem bo u ciebie ciocia a u mnie mama.. kiedys tez kredyt wziela a potem trzeba bylo kabinowac.....
A wlasnie BUPA ma cos takiego... nie orietowalam sie choc w tej firmie pracuje...
Warto tez tam zadzwonic. A do Family Planing wiem ze sie dlugo czeka ale tez warto sie dowiedziec co i jak.
Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
Azorek popłakałam się normalnie jak czytałam że chcesz rutynę w sprzątaniu wprowadzić mi by się też przydało jakieś zorganizowanie siebie i sprzątanie w domu dzisiaj mój G prał wszystkie wykładziny w domu błysk normalnie tylko mieliśmy problem z Piotrusiem bo podłoga to jego żywioł a nie mógł dzisiaj raczkować bo było wilgotne biedak co się nawkurzał na nas :-)
Jutro planuje kuchnie gruntownie i łazienkę posprzątać a co wyjdzie z tego nie wiadomo
Sukienki cudne normalnie rozmarzyć się można ja miałam szeroką sukienkę z powycinanym gorsetem z koronki sukienka z tiulu ciętego była mi się bardzo podobała kupiłam od bogatej koleżanki za 800zł i za tyle sprzedałam ona zciągała ją z Francji na zamówienie bo ta koroka bardzo droga była a mi sie po prostu udało :-) widać ją trochę na moim suwaczku
Jutro planuje kuchnie gruntownie i łazienkę posprzątać a co wyjdzie z tego nie wiadomo
Sukienki cudne normalnie rozmarzyć się można ja miałam szeroką sukienkę z powycinanym gorsetem z koronki sukienka z tiulu ciętego była mi się bardzo podobała kupiłam od bogatej koleżanki za 800zł i za tyle sprzedałam ona zciągała ją z Francji na zamówienie bo ta koroka bardzo droga była a mi sie po prostu udało :-) widać ją trochę na moim suwaczku
Ewa Chrupcała
Ewa Chrupcała
reklama
super
[BJak znajdę linka to Ci prześlę. Co do ginekologa to nie pomogę, słyszałam że w Glasgow jest jakiś ale nigdy nie byłam, ogólnie to niby kierują do ginekologa jak idziesz i mówisz że masz krwawienie itp. A nie masz karty ubezpieczenia z Pol wiesz tej niebieskiej? Na nią możesz się dostać do lekarza[/QUOeE]
hmm ja jak krwawilam to gp mnie badala.Ginekologa widzialam w szpitalu jak juz byly problemy...
Podziel się: