reklama
kasiarka
Zaciekawiona BB
Witajcie dziewczyny,
śliczne mialyscie sukienki i pieknie wygladalyscie!
Pogoda rzeczywiscie kiepsiutka, ja wybieram sie chyba popoludniu do Rainbow Room Soft play w Meadowbank.chyba, bo najpierw musze sie rozruszać. Zero energii
Ejdżejka super radio,dzis wyprobujemy
śliczne mialyscie sukienki i pieknie wygladalyscie!
Pogoda rzeczywiscie kiepsiutka, ja wybieram sie chyba popoludniu do Rainbow Room Soft play w Meadowbank.chyba, bo najpierw musze sie rozruszać. Zero energii
Ejdżejka super radio,dzis wyprobujemy
azorek84
mama Amelii 2009
hejo:-) ja znowu z kawusia jakies cisnienie nie teges dzisiaj bo sie senna zrobilam;-) amelkowna zasypia wiec chwilke posiedze i zaraz do konczenia sprzatania sie zabieram musze byc konsekwentna i jak sobie przykazalm tak teraz musze dzialac:-) dzis jak u Lyndy sprzatalam jej mama przyjechala chwilke pogadalysmy przy kawce zanim Lynda ze szpitala wrocila i mam kolejna prace jeszcze ze 2 razy w tyg bede jezdzic do jej mamy sprzatac hihi wiecie co moze jak tak mnie beda po znajomych odsylac to ja sie na self employed zrobie i otworze firme hihi;-)
no wreszcie churzyska troche przewialo jak mloda skonczy sie wiercic w lozeczku to lece porzadki konczyc. milego dzionka dziewuszki:-)
Ps. MISIALULA przyjedziesz jutro??? yyyyyhhh lyso mi bez firanek hihi
a no i kto tam jeszcze byl by chetny na zwiedzanie oxgangs to dajcie cynka to kawy dokupie i ciacho upieke chetnie przyjme wizytacje masowa
widze ze nikt nie pisal wiec edytuje sie
czy ktos z was chce szafe?? babka u ktorej sprzatam ma do oddania za free trzy szafy. sa niebieskie i maja po 2 szuflady na dole.postaram sie zamiscic fotki ale sa kiepskie.jako ze ona bedzie miec w srode szafe wbudowana robiona to chce oddac te co ma pomyslala o charity ale czaeka do jutra na wiadomosc ode mnie.trzeba by tylko samemu odebrac je od niej bo jest niepelnosprawna i prawie niewidoma wiec raczej mebli nosic nie bedzie
no wreszcie churzyska troche przewialo jak mloda skonczy sie wiercic w lozeczku to lece porzadki konczyc. milego dzionka dziewuszki:-)
Ps. MISIALULA przyjedziesz jutro??? yyyyyhhh lyso mi bez firanek hihi
a no i kto tam jeszcze byl by chetny na zwiedzanie oxgangs to dajcie cynka to kawy dokupie i ciacho upieke chetnie przyjme wizytacje masowa
widze ze nikt nie pisal wiec edytuje sie
czy ktos z was chce szafe?? babka u ktorej sprzatam ma do oddania za free trzy szafy. sa niebieskie i maja po 2 szuflady na dole.postaram sie zamiscic fotki ale sa kiepskie.jako ze ona bedzie miec w srode szafe wbudowana robiona to chce oddac te co ma pomyslala o charity ale czaeka do jutra na wiadomosc ode mnie.trzeba by tylko samemu odebrac je od niej bo jest niepelnosprawna i prawie niewidoma wiec raczej mebli nosic nie bedzie
Załączniki
Ostatnia edycja:
vampiria
Fanka BB :)
Też kiedyś myślałam o takim sprzątaniu dla siebie- i nawet przez jakiś czas miałam jeden domek. Teraz się zastanawiam, czy do tego nie wrócić- tak na dwa, trzy razy w tygodniu, bo z kasą cieniutko, a benefitów ani widu ani słychu. Jak jeszcze mi się skończy jeden kontrakt, to już w ogóle będzie kiepsko...
Ja się dzisiaj zmobilizowałam do ogarnięcia kuchni w końcu, bo już wyrzuty sumienia miałam
A może do mnie w końcu ktoś na kawkę wpadnie- będę miała powód, żeby w salonie posprzątać , bo tak to mi się nie chce
Azorek, od Ciebie bezpośredni autobus jedzie na NIcolson ...
Ja się dzisiaj zmobilizowałam do ogarnięcia kuchni w końcu, bo już wyrzuty sumienia miałam
A może do mnie w końcu ktoś na kawkę wpadnie- będę miała powód, żeby w salonie posprzątać , bo tak to mi się nie chce
Azorek, od Ciebie bezpośredni autobus jedzie na NIcolson ...
azorek84
mama Amelii 2009
ejdzejka to daj znac bo kolega tez powiedzial ze wezmie ale sa 3 szafy wiec sie podzielic mozna| wysle ci na priv moj nr kom to zadwon czy ska wyslij to sie dogadamy.
VAMIRIA a no mam bezposredni ale wiesz kursuje w dwie strony do mnie tez mozesz podjechac hihi na jutro upieke ciacho z truskawkami
edit...ja teraz tak patrze i ejdzejka tobie chyba nie o szafy chodzilo co?? heheheheh zakrecona jestem jak srobka hihihi a to przez to ze dzisiaj na tylku dobrze nie usiadlam ciagle cos i do tego na sekunde przed pisaniem mojego posta kolega o te szafy dzwonil i jakos mi sie uroilo hahaha
VAMIRIA a no mam bezposredni ale wiesz kursuje w dwie strony do mnie tez mozesz podjechac hihi na jutro upieke ciacho z truskawkami
edit...ja teraz tak patrze i ejdzejka tobie chyba nie o szafy chodzilo co?? heheheheh zakrecona jestem jak srobka hihihi a to przez to ze dzisiaj na tylku dobrze nie usiadlam ciagle cos i do tego na sekunde przed pisaniem mojego posta kolega o te szafy dzwonil i jakos mi sie uroilo hahaha
Ostatnia edycja:
Witam się i ja, oj męczący miałam dzień w pracy, nawet na minutę nie usiadłam a i tak ze wszystkim się nie wyrobiłam. Ja normalnie nie wiem po co mój szef niektóre osoby wpisuje do grafiku. Jest taka jedna co wiecznie wisi na telefonie i g... robi a pracuje praktycznie codziennie i conajmniej 3 razy w tyg ma 3 długie dnie czyli po 13 godz. Dzisiaj przyszła, posiedziała godz na tel, poszła na pogrzeb jednego z naszych byłych rezydentów, jak wróciła to poszła na przerwe 45 min a mamy 30 min, po czy wykonala jeden tel, poszła do szefa na 20 min i poszła do domu i tyle sie napracowala a my we 2 zapieprzalismy. I tak jest bardzo czesto. Sliczne mialyscie sukienki dziewczyny. Ja jak w piatek znajde chwile to poszukam i wkleje zdjecie mojej.
Azorek no gratuluję postanowienia. Mi by się takie przydało, ale jakoś motywacji brak. Ja też kiedyś myślałam o sprzątaniu ale jakoś ciężko znalezć.
Ejdżejka fajne radio, napewno będziemy z Mają słuchać, zawsze to jakas odmiana od tego co ciągle słuchamy
Azorek no gratuluję postanowienia. Mi by się takie przydało, ale jakoś motywacji brak. Ja też kiedyś myślałam o sprzątaniu ale jakoś ciężko znalezć.
Ejdżejka fajne radio, napewno będziemy z Mają słuchać, zawsze to jakas odmiana od tego co ciągle słuchamy
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: