reklama
vampiria
Fanka BB :)
Ale się rozpisałyście dziewczyny, aż trudno nadrobić- zrobię to jutro, bo dzisiaj nie mam siły, od południa biegam z małą po szpitalach/lekarzach- wróciłyśmy do domu dobrze po 20tej. Dobrze chociaż, że w sick children dają mleko, bo by mi padła z głodu. Teraz śpi od 21szej, jadła na śpiocha i myślę, że już pośpi do rana. A jutro szczepionka- albo i nie- więc znów do lekarza :-( Ech...
Emilia, Agnieszka- dziękuję za kawę i czekam teraz na wizytę u mnie :-) Całą resztę też zapraszam
Ejdżejka, miło było poznać w realu, mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy
a teraz w bety, bo już nie myślę
Emilia, Agnieszka- dziękuję za kawę i czekam teraz na wizytę u mnie :-) Całą resztę też zapraszam
Ejdżejka, miło było poznać w realu, mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy
a teraz w bety, bo już nie myślę
Hej !
ale piękneeeeeeeeeeeee suknieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i pięknie wyglądałyście laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaskiiiiiiiiiiiiiii rozmarzyć sie można powspominać.....
kurcze ale dziś znowu pogoda - deszcz u mnie i wieeeeeeeeeeeeje jak........a my z Kubą chcieliśmy iść do pundlanda bo tam jest "baba" czyli żaba taka pluszowa, i to Agnieszka i Emilka pewnie wiedzą dlaczego my chyba mimo deszczu i wiatru lecimy po "babę"
miłego dnia dla wszystkich!!!
ale piękneeeeeeeeeeeee suknieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i pięknie wyglądałyście laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaskiiiiiiiiiiiiiii rozmarzyć sie można powspominać.....
kurcze ale dziś znowu pogoda - deszcz u mnie i wieeeeeeeeeeeeje jak........a my z Kubą chcieliśmy iść do pundlanda bo tam jest "baba" czyli żaba taka pluszowa, i to Agnieszka i Emilka pewnie wiedzą dlaczego my chyba mimo deszczu i wiatru lecimy po "babę"
miłego dnia dla wszystkich!!!
azorek84
mama Amelii 2009
witam sie z rana z kawusia amelkowna ogarnieta,lozko i lozeczko zascielone,butle pomyte ja po prysznicu z kawusia na stole i dalej do dziela a na 11.15 do pracy smigne(i znowu bede sprzatac tylko nie u siebie hihihi)
Emilia no ja wczoraj tez nie poprasowalamno jakos do tego to sie zmusic nie umiem ktoras tu lubi prasowac jak mnie pamiec nie myli to ja zapraszam eheheheheh;-)
Ewa tu sie nie ma co smiac--no musialam sobie kopa sprzedac bo nikt nie chcial mi nagadac ze leniwa baba sie zrobilam i to nie power tylko sila woli---hehehehe moj maz tak to nazywa hahahaha
Emilia no ja wczoraj tez nie poprasowalamno jakos do tego to sie zmusic nie umiem ktoras tu lubi prasowac jak mnie pamiec nie myli to ja zapraszam eheheheheh;-)
Ewa tu sie nie ma co smiac--no musialam sobie kopa sprzedac bo nikt nie chcial mi nagadac ze leniwa baba sie zrobilam i to nie power tylko sila woli---hehehehe moj maz tak to nazywa hahahaha
azorek stuknijmy sie kubeczkami;-)
my z Kubą :-)polecamy BabyRadio.pl Pierwsze Radio Dzieci online - Strona główna super piosenki i bajki
my z Kubą :-)polecamy BabyRadio.pl Pierwsze Radio Dzieci online - Strona główna super piosenki i bajki
reklama
Azorek ja lubie prasowac
Dziewczyny czy w waszych domach sie sprzata a nie mieszka??
Bo ja juz za sprzataniem nie nadazam ciagle cos.....
Ja ginekologa tu nie widzialam, mialam dwie polozne i anastyzjologa do znieczulenia
Dziewczyny czy w waszych domach sie sprzata a nie mieszka??
Bo ja juz za sprzataniem nie nadazam ciagle cos.....
Ja ginekologa tu nie widzialam, mialam dwie polozne i anastyzjologa do znieczulenia
Podziel się: