reklama
Doveinred a może za bardzo go ubierasz i potem wystarczy mały wiaterek, zimne nóżki i katar gotowy albo ma bakterie. Ja jak będę w Pl to zrobie małej badania, bo kuba też mi tak chorował i okazało się że miał pneunokoka i dopiero jak wyleczyliśmy to mu przeszło
mmm... no na podworko to dobrze jest ubierany w domu to roznie. Nie mamy centralnego tylko elektryczne wiec w domku temperatura zimna rano. Jak by mail normalny katarek to spoko ale wiem ze taki gesty- zoltawo zielonkawy co powoduje rowniez zasychanie tego katarku w nosku to powod bakteri. Bylam juz dwa razy tu u GP i gowo mi powiedzial, nie przejol sie tym.
Do PL jedziemy dopiero w sierpniu- troche dlugo...... moze jutro zadzwonie do przychodni i uda mi sie umowic spodkanie i powiem ze chodzi mi o to i to i chce badania?? moze pojda na to....
Do PL jedziemy dopiero w sierpniu- troche dlugo...... moze jutro zadzwonie do przychodni i uda mi sie umowic spodkanie i powiem ze chodzi mi o to i to i chce badania?? moze pojda na to....
No z tutejsza sluzba zdrowia trzeba konkretnie-wymagac czego sie chce i najlepiej jeszcze wiedziec wiecej jak oni no i szczerze u nas zawsze dziala,ale jak tylko nasciemniam, ze jest bardzo strasznie, albo ze w rodzinie jakas przypadkosc taka i zawsze wywalcze swoje.
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Emilia szacun szacun :-)
dla Barnima - zdrówka!!!!!!!!!!!!!! Gosia - może być to alergia.......no ale pewnie ze najlepiej sprawdzić no i żeby mu nie spływało na oskrzelka.........ech..... - co do oferty mojej - jest otwarta cały czas
A ja mam juz dość tej.........wrrrrrrrr - kregosłup migrena - już nie chce byc kobietą - hehehehehhee
pozdro i dobrej nocy dla wszystkich mamusiek !!!!!!!!!
aha........angielski w glasgow hehe to cii dopiero wyzwanie
dla Barnima - zdrówka!!!!!!!!!!!!!! Gosia - może być to alergia.......no ale pewnie ze najlepiej sprawdzić no i żeby mu nie spływało na oskrzelka.........ech..... - co do oferty mojej - jest otwarta cały czas
A ja mam juz dość tej.........wrrrrrrrr - kregosłup migrena - już nie chce byc kobietą - hehehehehhee
pozdro i dobrej nocy dla wszystkich mamusiek !!!!!!!!!
aha........angielski w glasgow hehe to cii dopiero wyzwanie
nasza 1 wizyta u GP ..........wyglądala hm........zero kontaktu - powiedzialam ze potrzebuje mleko dla alergików pokazalam puszkę z polski - i tak uzyskalam recepte na to samo mleko tutaj.........lekarz nawet nie obejrzał kuby i nie pytal o nic.........
taa.........
taa.........
reklama
Anka - dzieki. Raz bylam z Barnimem u GP i mowie ze ma kaszel juz od 2 tygodni a on go w ogole nie osłuchał .... przejdzie a jak nie to przyjść znowu. Oczywiście nie przeszło ale byl inny i posprawdzał go dosc dobrze.
Jutro wpada do mnie moja kol z pracy - pielegniarka to sie jej popytam. W PL pracowala na dziecięcym . Powie mi co i jak.
Jutro wpada do mnie moja kol z pracy - pielegniarka to sie jej popytam. W PL pracowala na dziecięcym . Powie mi co i jak.
Podziel się: