azorek84
mama Amelii 2009
rany alescie sie babki rozpisaly hehehehe podalam linka na emito do naszego forum i pewno dolaczy wiecej nowych mamus nie moglam sie opanowac hihi
o porodach piszecie...ja tam nie marudze moj byl na wesolo hahaha i polozna byla ze mna w pokoju caly czas wyszla na doslownie 10 min na fajke ale uprzedzila ze wychodzi i co chwile ktos mi wlazil i mnie budzil :O tak,tak udalo mi sie zasnac na chwile po epiduralu
ja uciekma juz tez ..dopije lampke winka i zmykam spac.
Emilia a ty o tej godzinie ciasto bedziesz piec?? heheheheh jak masz za duzo energii to sie podziel kochana bo mi cos ostatnio bateryjki szwankuja :O
o porodach piszecie...ja tam nie marudze moj byl na wesolo hahaha i polozna byla ze mna w pokoju caly czas wyszla na doslownie 10 min na fajke ale uprzedzila ze wychodzi i co chwile ktos mi wlazil i mnie budzil :O tak,tak udalo mi sie zasnac na chwile po epiduralu
kolezanka moja na stojaco rodzila chciala w basenie ale woda jej za ciepla byla i jakos jej nie tak tam bylo to wylazla i polozna ledwo co zdazyla zlapac mlodego ja ci zycze jak najmniej bolesnie wkazdym razie i zeby bylo jak sobie wymyslisz. przy drugim dzieciu juz powinno byc latwiej co?? jak myslicie?Moze uda mi sie jeszcze bez znieczulenia i na stojaco .... hi hih hi
ja uciekma juz tez ..dopije lampke winka i zmykam spac.
Emilia a ty o tej godzinie ciasto bedziesz piec?? heheheheh jak masz za duzo energii to sie podziel kochana bo mi cos ostatnio bateryjki szwankuja :O